Naomi şi-a găsit jumătatea. Vezi cine este alesul şi cum vrea să-i cucerească pe români la Eurovision 2014

EUROVISION 2014. Mi-e dor de România, dar aici este un popor cu prejudecăţi. Asta a declarat cu lacrimi în ochi, pentru România TV, Naomi Moldovan. Transexualul locuieşte acum în Elveţia, dar vrea să reprezinte ţara noastră la Eurovision şi să demonstreze că e un artist adevărat.

RomaniaTV.net
01 feb. 2014, 14:15
Naomi şi-a găsit jumătatea. Vezi cine este alesul şi cum vrea să-i cucerească pe români la Eurovision 2014

EUROVISION 2014. Naomi Moldovan este hotărâtă să participe la Eurovision. A ales o piesă din cele cinci compuse pentru ea de un clujean.

„Nu mă duc în scenă nici să arăt vreo identitate, nu mă duc să spun viaţa mea. Motivaţia care mă face să lupt în continuare este talentul, sufletul pe care-l pun în scenă atunci când cânt”, a declarat Naomi pentru România TV.

Festivalul de la Mamaia, din 2009, a marcat-o pe Naomi. Spune şi acum că juriul i-a fost potrivnic, iar Corina Chiriac nu a fost de acord să-i dea nici măcar diplomă de participare.

EUROVISION 2014. Cu lacrimi în ochi, Naomi spune că s-a mutat în Elveţia pentru că in Romania s-a lovit de prejudecăţi.

„Îmi este greu, normal că-mi este, dar ca să nu vină ziua în care să fac un infarct prefer să trăiesc acolo. Am rămas fără prieteni”, a mărturisit Naomi.

În Elveţia însă, Naomi şi-a găsit fericirea, alături de un tânăr. Realţia lor are deja doi ani.

„Dumnezeu mi-a dăruit un băiat, culmea, din România. Eu care fugeam de români, l-am întâlnit în Germania, un băiat cuminte, în banca lui, munceşte. NU mă feresc să spun că pentru un transexual e greu să îşi găsească o relaţie normală, cu un bărbat hetero. Băiatul asta m-a acceptat aşa, a zis că sunt cuminte”, a mai spus Naomi.

Naomi speră ca în curând să-şi implinească cea mai mare dorinţă, schimbarea de sex.

„Urmează operaţia după preselecţia de la Eurovision 2014. E visul mare pe care-l am şi după ce o vrea bunul Dumnezeu. Cred că contează ce e în sufletul meu şi că-mi doresc şi eu ca şi tine să fiu o fată reală”, a mai spus cântăreaţa.

Naomi spune că de când a venit în România a fost sprijinită de avocatul Cătălin Dancu. Naomi are acum 37 de ani şi cântă în localuri din Elveţia. Dacă nu va reuşi la Eurovision 2014 ea vrea ca din vară să participe la concursuri renumite din Europa, organzitate de televiziuni.