Naomi Osaka, bucuroasă că Simona Halep a pierdut finala de la Madrid. „E o mare diferenţă între a fi nr. 1 şi nr. 2”

Simona Halep (27 de ani) a ratat șansa de a reveni pe primul loc în clasament, după ce a pierdut finala turneul de la Madrid în fața lui Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6. Naomi Osaka, actualul număr 1, nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de înfrângerea Simonei.

14 mai 2019, 08:55
Naomi Osaka, bucuroasă că Simona Halep a pierdut finala de la Madrid. „E o mare diferenţă între a fi nr. 1 şi nr. 2”

Chiar vreau să fiu favorita numărul unu la Roland Garros! Acesta este unul dintre marile mele obiective! În acelasi timp, știu că mai sunt pași de făcut până să-mi îndeplinesc obiectivul. E o bucurie că am rămas pe primul loc. Acum trebuie să joc bine și să câștig meciuri. Evident că mă gândesc și pe termen scurt și cu siguranță mă gândesc să-mi păstrez primul loc„, a spus Naomi Osaka, într-o conferință de presă susținută la Roma.

Citeşte şi Simona Halep, şanse mici de a reveni pe locul WTA. Misiune imposibilă la Roma

Naomi Osaka a vorbit despre diferența de statut a locului 1 WTA față de locul 2. „Este o mare diferență între a fi pe locul unu și a fi pe locul doi! Înțelegeți ce spun? E vorba despre cum te percep ceilalți, cei din jurul tău, poate chiar din afara tenisului. Una e să se spună despre tine că ești numărul 1 în lume și altceva e când se spune că esti numărul 2„, a mai spus jucătoarea niponă.