Naomi s-a înscris la „Britain’s Got Talent”. Pentru concurs, solistul va adopta un NOU LOOK

Solistul transsexual Naomi a ajuns, anul acesta, în finala Eurovision, faza naţională, dar ţinteşte mai sus. Încurajat de prestaţia lăudabilă a lui Tarky din Oneşti, el a reuşit, după două luni de chin, să se înscrie la concursul "Britain's Got Talent". Pe scenă însă, Naomi se va prezenta cu un nou look.

20 iun. 2014, 15:43
Naomi s-a înscris la „Britain’s Got Talent”. Pentru concurs, solistul va adopta un NOU LOOK

Solistul transsexual Naomi s-a înscris la concursul „Britain’s Got Talent”. Acesta este convins că se va descurca mult mai bine ca Tarky. Totodată, Naomi a mărturist că în vara aceasta îşi va pune şi silicoane, scrie libertatea.ro

M-am înscris şi eu la acest concurs, m-am chinuit două luni să dau de organizatori, o să am nişte probe de trecut. Au fost impresionaţi când le-am scris că am fost în finala naţională Eurovision. Dar, vreau să mă prezint cu un look nou. Voi veni în ţară, luna aceasta, pentru a-mi pune silicoane. Este visul meu de mai mulţi ani şi sper ca, în sfârşit, să prindă contur. Dacă Tarky a ajuns în semifinală, eu o să ajung în finală, căci am voce mult mai bună decât el„, ne-a spus Naomi.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Transexualul Naomi: „Poate data viitoare…”

Tarky, pe numele său adevărat Cristian Spiridon, s-a mutat în Anglia în urmă cu mai mulţi ani. Acesta şi-a încercat norocul la concursul muzical „Britain’s Got Talent” şi a ajuns în semifinală.

Citeşte şi Un român a făcut SENZAŢIE în semifinala „Britanicii au talent”. Reacţia juriului este INCREDIBILĂ- VIDEO