Narcis Ianău, vocea-minune a României, a ajuns din talent, repetent

Narcis Ianău, tânărul care a impresionat o ţară întreagă cu vocea sa, are probleme la şcoală, scrie CANCAN. Mai exact, Ianău are situaţia neîncheiată pe primul semestru şi nu s-a prezentat la cursuri nici în al doilea. Ianău este elev al Colegiului Naţional "George Apostu" din Bacău, unde este înscris în clasa a IX-a.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 16:01
Narcis Ianău, vocea-minune a României, a ajuns din talent, repetent

Plecat încă din noiembrie la o bursă în Germania, Narcis Ianău nu a mai dat pe la şcoală. Astfel, el nu şi-a dat tezele şi are situaţia neîncheiată pe primul semestru. Mai mult, nici în al doilea semestru nu a ajuns la cursuri, aşa că nu este exclus să repete anul.

Ca să aibă absenţele motivate, Ianău a obţinut o dispensă de la Inspectoratul Şcolar pe perioada în care stă în Germania. Potrivit CANCAN, acest fapt i-a nemulţumit pe unii dintre colegii săi. „Păi, noi venim în fiecare zi la şcoală, învăţăm, dăm teze şi el se plimbă. O să vină să dea teze şi se rezolvă, că doar e vedetă!”, spuneau elevii de la Liceul „George Apostu”.

Narcis Ianău a devenit cunoscut după ce a obţinut locul al doilea la un concurs de talente, unde a obţinut 24,40% din totalul de voturi.