Narcis Răducan. „Am vorbit deja cu Gigi Becali”. Ce decizii va lua FCSB după umilinţa de la Mediaş

FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a şaptea a Ligii I. Directorul Sportiv a recunoscut după meci că a discutat cu patronul Gigi Becali, dar a mărturisit că nu este cazul ca FCSB să ia atitudine la cald după umilinţa de la Mediaş.

26 aug. 2019, 10:33
Narcis Răducan. „Am vorbit deja cu Gigi Becali”. Ce decizii va lua FCSB după umilinţa de la Mediaş

Directorul Sportiv, Narcis Răducan şi-a găsit cu greu cuvintele după umilinţa de la Mediaş, scrie telekomsport.ro. „E destul de greu de explicat. Mi se întâmplă rar să nu găsesc explicaţii, sincer. Chiar dacă am venit de câteva zile, toată lumea trebuie să se considere înfrântă, pentru că la un astfel de club este nepermis ce s-a întâmplat. Asta dincolo de alte detalii. Trebuie să ne gândim că avem mult de lucru. Prioritatea este calificarea în cupele europene, un detaliu care a afectat prestaţia noastră din campionat, dar nu poate reprezenta o scuză. Nu vreau să fac nominalizări pentru că suntem o echipă” a spus noul director sportiv al roş-albaştrilor.

Citeşte şi VITORIA GUIMARAES – FCSB ONLINE. Gigi Becali, anunţ OFICIAL înainte de meciul anului

El a recunoscut că a discutat imediat după meci cu patronul echipei, dar a refuzat să comenteze declaraţiile ciudate făcute de Bogdan Vintilă după meci: „Am vorbit puţin cu Gigi Becali. Voi vorbi din nou în această noapte. Nu cred că trebuie să fim impulsivi. Sunt lucruri care nu funcţionează şi dacă nu le reglăm, vom continua picajul. Avem un antrenor de două zile, dar nu ma puneţi să comentez ce a spus antrenorul. Este mult de muncă, eu asta văd. Toată atenţia noastră e concentrată pe returul de Europa League apoi trebuie să schimbăm multe lucruri”

Andrei Vlad a fost înger şi demon pentru echipa sa în acest meci. Răducan a explicat: „Mi-a părut foarte rău de Vlad. N-am cum să nu fiu trist atunci când un tânăr jucător greşeşte. Vom analiza şi situaţia lui”.