Narcisa Guţă a acţionat ca-n filme! Uite cu ce arsenal s-a dus să o pună la punct pe Beyonce

Anchetatorii au rămas şocaţi de arsenalul cu care s-a dus Narcisa Guţă să o pună la punct pe Beyonce de România.

27 oct. 2014, 15:50
Narcisa Guţă a acţionat ca-n filme! Uite cu ce arsenal s-a dus să o pună la punct pe Beyonce

Narcisa a încercat să îi înduplece pe judecătorii ilfoveni cerându-le să o lase în libertate pentru băieţelul ei de numai opt ani.

Magistraţii nu au fost deloc impresionaţi de vorbele Narcisei, iar în motivarea mandatului de arestare se arată: „Judecătorul are în vedere periculozitatea faptelor pentru care inculpata este cercetată, dată de imprejurarile şi modalitaţile concrete de săvârşire a faptelor, de mai multe persoane împreună, prin violenţă, cu o bară metalică şi un cuţit, după lăsarea întunericului, prin efracţie, respectiv prin înlăturarea a două obstacole pentru a ajunge la persoanele vătămate, numărul victimelor, creând un sentiment puternic de teamă asupra persoanelor vătămate, în prezenţa unui minor şi punerea în primejdie a altui minor”.

Mai mult, anchetatorii au stabilit că Narcisa a intrat în interiorul casei în care se afla Mădălina Dumitru, dar şi alte persoane, prin efracţie, după ce a spart geamul de la parter şi, ulterior, geamul de la uşa dormitorului în care se refugiase Beyonce şi prin violenţă i-a furat acesteia telefoanele mobile, bijuterii din aur şi bani, scrie spynews.ro. Totul s-a petrecut în prezenta fiului ei, Alberto, în vârstă de opt ani. Zilele următoare urmează se se judece contestaţia la mandatul de arestare. Apărătorul Narcisei va cere să fie schimbată măsura preventivă în arest la domiciliu.

CITEŞTE ŞI LOVITURĂ DURĂ. Află unde va ajunge Narcisa Guţă dacă va fi condamnată la ÎNCHISOARE