Narcisa Guţă este disperată. Fiul ei a ajuns la spital, după ce a fost bătut de interlopi

Narcisa Guță este disperată, după ce fiul ei cel mare, Nicuşor, a fost bătut de interlopi. În urma incidentului, tânărul a ajuns cu leziuni grave la spital.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 20:03

Surse din familia Narcisei Guță au dezvăluit, pentru Spynews.ro, că fiul ei cel mare a încasat o bătaie soră cu moartea. Tânărul a ajuns direct în spital, iar medicii l-au operat de urgență. Acum, se află în afara oricărui pericol, dar are o tijă la picior.

Narcisa Guță a mers la Focșani pentru a face plângere împotriva agresorilor, pentru că vrea să se facă dreptate şi cei care i-au băgat băiatul în spital, să plătească.

Citeşte şi Nicolae Guţă vrea de la Liviu Dragnea banii pe maneaua dedicată PSD. Mesaj categoric al manelistului

Narcisa Guţă, bătută cu bestialitate de un bărbat căruia i-a refuzat avansurile sexuale

Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a fost bătută de un bărbat din Focșani. Femeia susține că scandalul s-a produs pentru nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el.

Narcisa Guță a fost protagonista unui episod violent care a avut loc luna trecută și care s-a încheiat la poliție. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a cerut și chiar a obținut un ordin de portecție împotriva bărbatului, atât pentru ea cât și pentru mama și fiul ei (Alberto este băiatul lui Nicolae Guță).

În fața judecătorilor, Narcisa Guță a susținut că bărbatul a încercat chiar s-o șantajeze că dacă nu-i va acorda unele favoruri de natură sexuală, o să-i spună actualului iubit că are o relație cu ea. Pe de altă parte, bărbatul infirmă această variantă însă recunoaște că a agresat-o pe Narcisa pentru că aceasta l-a înjurat.

În motivarea acțiunii se arată că pârâtul, de câteva săptămâni, o șicanează pe reclamantă efectuând apeluri telefonice la ore târzii, în momente nepotrivite în număr mare, și când aceasta îi răspundea la telefon pârâtul trecea la agresiuni verbale și înjurături și folosea cuvinte triviale la adresa ei cât și a familiei sale în mod nejustificat, că pârâtul a început s-o șantajeze și că nu îi răspunde la telefon a declarat că îl va suna pe actualul concubin și îi va relata diverse lucruri neadevărate și inventate cu scopul de a avea o relație conjugală cu acesta.

A mai arătat că la data de 28.05.2019, în jurul orelor 21:00-22:00 pârâtul a venit la reședință reclamantei, i-a smuls telefonul din mână și l-a distrus, obligând-o să îi răspundă la telefon ca după acest incident pârâtul a perseverat în acțiunile sale iar la data de 29.05.2019 seara a venit la poarta imobilului în care locuiește reclamanta și i-a solicitat să iasă la poartă să stea de vorbă cu acesta împotriva voinței sale, împrejurare în care reclamanta a sunat la numărul de urgență 112, provocând o stare de temere întregii familii.

Tot astfel, la data de 31.05.2019, în jurul orelor 24:00, a intrat forțat în curtea imobilului reclamantei, că a apucat-o de păr, a amenințat-o cu un briceag spunându-i că o omoară și a lovit-o cu pumnii și picioarele peste față și peste picioare provocându-i leziuni și echimoze la față, ochi și genunchi, repetându-i într-una că o omoară„, se arată în dosarul de la Judecătoria Focșani.