Năsoşii din showbiz-ul românesc: Ce vedete au transformat un defect într-un atu VIDEO

Cine ar fi crezut că în era operaţiilor estetice există vedete care refuză să îşi modeleze nasul? Peisajul monden autohton nu duce lipsă de cântăreţe, actori, prezentatori cu nasul mare, care se fălesc cu profilul lor, tocmai pentru că le-a adus bani şi faimă.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 09:34
Năsoşii din showbiz-ul românesc: Ce vedete au transformat un defect într-un atu VIDEO

Pentru unii defect, pentru alţii un farmec aparte! Nasul mare sau coroiat pare să nu deranjeze pe toată lumea, chiar dacă esteticienii pot face minuni. Potrivit ziarului Click, unul dintre actorii care se mândreşte cu nasul lui este Silviu Biriş.

Silviu Biriş a declarat că năsoşii au un farmec aparte, chiar dacă în copilărie, colegii îi spuneau Pinochhio. Mai mult, susţine Biriş, nasul său a fost un atuu în cariera lui artistică.

,,Unul dintre rolurile care mi-au adus confirmarea nasului meu a fost un documentar pentru postul german ZDF, unde l-am interpretat pe Alexandru cel Mare”, a declarat Silviu Biriş.

Vasile Muraru a recunoscut că în adolescenţă a fost complexat de forma şi lungimea nasului. Ulterior, în meseria lui, de-a lungul celor 30 de ani de carieră, rolurile au prins contur şi au fost legendare tocmai datorită nasului care ieşea din decor.

Andreea Tonciu este şi ea conştientă de mărimea nasului ei, dar a spus că nu ar apela niciodată la bisturiu. Chiar dacă ea fost comparată cu un rechin şi s-au făcut multe bancuri pe seama nasului ei.

În ciuda acestor glume, Andreea Tonciu a declarat că nu va apela la operaţii estetice, deşi i s-a propus să se opereze pe gratis. Vedetele din showbiz spun că profilul lor le-a adus nu doar faimă, ci şi bani.

CITEŞTE ŞI SCENE HALUCINANTE. Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea, BĂTAIE în PARC – VIDEO

VEZI ŞI Andreea Tonciu, imagine EROTICĂ pe Facebook. Vezi cum doarme îmbrăcată iubitea lui Mitea