Nasrin Ameri, nuntă ca-n filme, într-o rochie de mireasă șocant de scurtă. Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nașii de vis

Nasrin Ameri, superba prezentatoare de la Antena Stars, a făcut cununie în stil tradițional, unde i-a avut nași pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

16 aug. 2021, 17:19

Nasrin Ameri, vedeta de la Antena Stars, a făcut cununia civilă, după șapte ani de iubire alături de partenerul ei, Florin. Frumoasa bruneta a spus „Da” în fața stării civile, la data de 15 august, iar prezentatoarea matinalului părea mai fericită ca oricând.

Nașii tinerilor însurăței au fost nimeni alții decât celebrul cuplu Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Frumoasa brunetă de la Antena Stars și iubitul ei Florin au devenit oficial o familie, după șapte ani de relație, iar momentul în care au rostit „Da” în fața ofițerului stării civile a fost primit cu aplauze de către invitații la eveniment.

Prezentatoarea cu origini persane, în vârstă de 30 de ani, a fost în centrul atenției datorită rochiei albe de mireasă, care a fost surprinzător de scurtă. Bruneta a preferat astfel sa-și pună în evidență picioarele lucrate.

Mirele a ales și el o ținută neconvențională, el optat pentru un costum verde-turcoaz, în ton atât cu vremea călduroasă de afară, dar și cu locația, un restaurant luxos cu piscină.

Valentina a strălucit într-o rochie roz prăfuit, iar Cristi Borcea a purtat un costum albastru, relatează SpyNews, unde puteți afla mai multe detalii despre acest subiect.

Andrei Ștefănescu implicat într-o idilă cu o populară prezentatoare TV. Detaliul care i-a dat de gol pe amorezi

Andrei Ștefănescu

s-a implicat în sfârșit într-o nouă relație de dragoste cu o colegă de breaslă, nimeni alta decât Ștefania Duca, care prezintă o emisiune în cadrul aceluiași trust.

După ce fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, a recunosccut că se iubește cu vedeta de la Chefi la Cuțite, Vincenzo Aiello, prezentatorul TV și-a găsit și el o parteneră.

Membrul trupei Alb Negru consideră că relația dintre el și Ștefania Duca se află la început și de aceea cei doi refuză să se afișeze împreună. Cu toate acestea, noua iubită a lui Andrei a oferit câteva detalii despre relația pe care o are cu artistul.

În pozele postate de cei doi pe rețelele de socializare se poate observa că poartă același model de brățară, semn că vor să aibă mereu un obiect care să le aducă aminte unul de celălalt. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că prezentatoarea de la Antena Stars ar fi postat și câteva Story-uri în care ar fi apărut alături de artist, fapt care ar fi dat și mai mult de bănuit fanilor, notează Cancan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.