Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, în culmea fericirii. E însărcinată cu primul ei copil: „Primul nostru dans în trei!”

Ameri Nasrin și soțul ei sunt în culmea fericirii. Fosta prezentatoare de la Antena Stars este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul ei copil.

24 feb. 2023, 12:23
Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, în culmea fericirii. E însărcinată cu primul ei copil: „Primul nostru dans în trei!”

Ameri Nasrin a împărtășit bucuria lor cu toți fanii de pe Instagram. Prezentatoarea tv a dezvăluit că în curând vor fi trei.

„De data asta, primul nostru DANS IN TREI! La multi ani, noua, @pisoipaps! Te iubesc mai mult ca oricand!”, a scris prezentatoarea tv pe rețelele sociale.

Citește și Nasrin Ameri se pregăteşte de nuntă. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor fi naşi: „Avem o relaţie apropiată”

Nasrin Ameri a devenit cunoscută publicului după ce a prezentat ”Star Matinal” de la Antena Stars pentru o perioadă de timp. De ceva timp ea s-a retras din televiziune în favoarea realizării de podcast-uri.

”Am realizat de-a lungul anilor interviuri foarte importante care au fost preluate de toată presa. Cumva, podcast-ul este o continuitate a ceea ce făceam atunci. Mă reprezintă mai mult pentru că este proiectul meu și doar al meu”, a declarat Nasrin Ameri.

Nasrin are o relație frumoasă de mai mulți ani cu soțul său, Florin. Cei doi s-au căsătorit în luna iulie a anului trecut. Au avut o nuntă ca în povești pe care au planificat-o până la cel mai mic detaliu, iar de la eveniment nu au lipsit nașii, Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Citește și Nasrin Ameri, nuntă ca-n filme, într-o rochie de mireasă șocant de scurtă. Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nașii de vis

Cum s-au cunoscut Nasrin și Florin

„Am fost colegi, el pe departamentul lui, iar eu eram reporter când ne-am cunoscut. Am pornit de la statutul de colegialitate, amiciție. Eu eram reporter și mi s-a propus să merg cu un coleg de-al meu la mare, împreună cu Andreea Mantea – poiectul Burlăcițele. Cumva, de acolo ne-am împrietenit. Observând cumva și chimia dintre noi, despre care toată lumea vorbește, compatibilitatea și faptul că rezonăm, râdeam foarte mult, a fost așa, ușor-ușor, treptat. Ne-am cunoscut, ieșeam foarte mult, povesteam. A fost un început foarte frumos, așa cum este și astăzi. Facem opt ani pe 24 august și suntem foarte OK”, spunea ea, în urmă cu un an, în cadrul unui interviu.