Năstase: Anul 2014 va porni cu noi încercări pentru mine şi familia mea

Anul 2013 a fost complicat şi dureros, iar anul viitor este unul plin de încercări, a scris marţi fostul premier Adrian Năstase pe blogul său, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
31 dec. 2013, 18:08
Năstase: Anul 2014 va porni cu noi încercări pentru mine şi familia mea

‘Se încheie un an care, pentru mine şi familia mea, a fost complicat şi dureros. Nu ştiu dacă suferinţa este o condiţie necesară pentru înţelepciune şi nici nu am aflat dacă înţelepciunea poate să reprezinte un scop în sine, în afara societăţii. Încă mai cred că nu’, notează Adrian Năstase.

Acesta reaminteşte că a deschis blogul în urmă cu şase ani.

‘Pe parcurs, ni s-au alăturat unii, alţii ne-au părăsit – plecând nu numai din viaţa virtuală, ci şi din cea reală, lăsând în urma lor tristeţe, dar şi înţelepciunea multor comentarii, determinate de singurătatea spectatorului de cursă lungă’, mai scrie Năstase.

Adrian Năstase le transmite cititorilor săi un An Nou fericit, sănătate, alături de familii şi vorbeşte despre ce reprezintă 2014 pentru familia sa.

‘Anul 2014 va porni cu noi încercări pentru mine, pentru Dana şi pentru băieţii noştri. Vor fi adunaţi 10 ani, parţial irosiţi în suferinţă, insatisfacţii şi proiecte neterminate. Se încheie un an şi va începe altul. Viaţa continuă, în succesiunea anotimpurilor, oferind ofrande viitorului. Să ne bucurăm de fiecare clipă ce ne este oferită şi să ţinem seama – aşa cum spunea un mare sportiv – că nu escaladarea muntelui ne creează dificultăţi, ci pietricica din pantof’, mai scrie Năstase.