Năstase: Ce s-a întâmplat luni la Senat a fost și un test

Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, a declarat miercuri în cadrul unei emisiuni tv că evenimentele de luni de la Senat s-au transformat și „într-un test pentru a vedea cu cine se poate merge mai departe în lupta electorală”, sugerând că Mircea Geoană a picat acest test.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 19:12
Năstase: Ce s-a întâmplat luni la Senat a fost și un test

Adrian Năstase a susținut că Mircea Geoană a dat siguranța susținerii „din cealaltă parte”, a puterii, prin refuzul de a accepta decizia Biroului Permanent Național, de înlocuire a sa din funcția de președinte al Senatului, cu Titus Corlățean.

Năstase a mai susținut că în cazul Geoană decizia de înlocuire din funcția de președinte al Senatului rămâne valabilă, iar relația fostului președinte PSD cu partidul va fi lămurită prin decizia Comisiei de Integritate și Arbitraj. Fostul premier nu a respins posibilitatea ca Geoană să fie exclus din partid.

Adrian Năstase a negat orice fel de diferențe de opinie între el și Victor Ponta, în „problema Geoană”, punând interpretările presei pe seama „diversiunilor venite din partea puterii”.