Năstase despre prezenţa sa într-un guvern USL: E timpul pentru o nouă echipă

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat în cadrul unei emisiuni tv că Protocolul USL este clar în ceea ce priveşte funcţiile de premier şi preşedinte. „PSD trebuie să preia, prin Victor Ponta, funcţia de prim-ministru, iar Crin Antonescu pe cea de preşedinte”, a declarat Adrian Năstase.

RomaniaTV.net
05 nov. 2011, 17:04
Năstase despre prezenţa sa într-un guvern USL: E timpul pentru o nouă echipă

Referindu-se la interviul acordat pentru Evenimentul Zilei, în care apare ideea „rocadei”, în 2014, între PSD şi PNL, Adrian Năstase a precizat că „nu a fost o mişcare deşteaptă” să dea acel interviu şi că afirmaţiile sale au fost scoase din context.

Liderul PSD a mai precizat că, în calitate de viitor prim-ministru, Victor Ponta are nevoie de o echipă de oameni competenţi.

„Cred ca Victor Ponta are nevoie de o echipă de 6-7 oameni, foarte competenţi, cu autoritate, de 40-50 de ani, cu care să iasă în faţă”, a susţinut Năstase.

În ceea ce priveşte scorul electoral al USL, Năstase a afirmat că se află „pe un platou de 50%, ceva mai sus de 52%”. Preşedintele CN al PSD s-a arătat convins de faptul că Traian Băsescu va oferi guvernul USL, dacă va obţine majoritatea mandatelor în Parlament.