Năstase, MESAJ pe blog: Îmi doresc să stau alături de familie. Ultimele luni au fost cele mai grele

Adrian Năstase a postat, marţi, pe blog, un mesaj în care spune că îşi doreşte să stea în perioada imediat următoare alături de familie, ultimele luni fiind "cele mai grele" din viaţa lui. Fostul premier mai susţine că nu va renunţa să lupte pentru valorile în care crede.

19 mart. 2013, 10:24
Năstase, MESAJ pe blog: Îmi doresc să stau alături de familie. Ultimele luni au fost cele mai grele

Ultimele luni au fost poate cele mai grele din viata mea, nu doar din cauza privatiunilor la care am fost supus, cat mai ales din cauza senzatiei pe care am avut-o, pe care o am de fapt de mai multi ani, ca gandirea libera a devenit un lux”, scrie Năstase pe blog.

Fostul premier spune că lipsa familiei din utimele luni a fost una dintre cele mai dureroase încercări prin care a trecut.

„Dragi prieteni, sper ca ma veti intelege ca, dupa aceste luni de care va vorbeam, imi doresc ca in perioada imediat urmatoare sa stau alaturi de familie, de cei dragi, a caror lipsa a fost una dintre cele mai dureroase incercari prin care am trecut. Nu intelesesem pana acum in mod deplin cat de sfasietor poate fi sa nu iti poti imbratisa copiii sau sotia de fiecare data cand doresti sa faci acest lucru si sa numeri fiecare secunda pana o vei putea face. Va multumesc pentru sprijinul nepretuit pe care mi l-ati acordat in aceasta perioada, dar si in anii care au precedat evenimentele de anul trecut si va asigur ca nu voi renunta sa lupt pentru valorile in care cred”, scrie Năstase.

Adrian Năstase a ieşit, luni, din închisoare. Imediat după eliberare, primul drum al fostului premier a fost la o clinică privată, pentru analize. Adrian Năstase nu a ajuns, luni seară, la reşedinţa sa din strada Zambaccian.

CITEŞTE ŞI REACŢIA lui Adrian Năstase, după verdictul de eliberare: Mă bucur să mă reîntorc acasă