Naşterea bebeluşului regal. Ce i-au rezervat astrele copilului lui William şi Kate

Kate Middleton, soţia prinţului William, însărcinată cu primul copil al cuplului, a fost internată, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, a anunţat Palatul Kensington. Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu.

22 iul. 2013, 08:38
Naşterea bebeluşului regal. Ce i-au rezervat astrele copilului lui William şi Kate

Astrologul Oana Hanganu a făcut la România TV un profil al bebeluşului regal.

„Este o zi la limită dintre două zodii. Dacă se va naşte înainte de ora 19.00 va fi Rac, iar dacă va fi după, va fi Leu. Dacă se va naşte Leu, va avea un puternic marcaj în Rac. Dacă va fi Rac, va fi orientat către valorile tradiţionale. Dacă va fi Leu, va fi mai avangardist şi se va simţi bine în rolul de mic prinţ/mică prinţesă. Se va simţi în largul lui înconjurat de toate personalităţile. Dacă va fi Rac, va fi mai sensibil şi va avea o relaţie specială cu mama lui. Mama lui este născută în anul Cocoşului şi între aceste două zodii va fi o relaţie specială„, a spus Oana Hanganu.

CITEŞTE ŞI: Cum se va schimba viaţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William după naşterea bebeluşului regal

Cunoscutul astrolog Patrick Arundell a afirmat, de asemenea, că „dacă naşterea va fi astăzi, copilul va avea o personalitate mai degrabă conservatoare şi convenţională. În schimb, dacă va fi mâine, el va avea o personalitate mai deschisă către nou, mai înclinată spre modernitate’. ‘În orice caz, el va fi carismatic şi fermecător şi personalitatea sa va fi marcată mai mult de zodia Racului, chiar dacă se va naşte în zodia Leului, urmând să aibă o fire sensibilă şi atentă”, a spus astrologul, potrivit Agerpres.

Prinţul William, născut pe 21 iunie 1982, şi mama sa, Diana, născută pe 1 iulie 1961, sunt de asemenea în zodia Racului.

Printre personalităţile acestei zodii se mai numără fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, actorii Harrison Hord şi Tom Cruise sau regele Edward al VIII-lea, care a abdicat în anul 1936 pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson.

Cel mai nou membru al familiei regale din Marea Britanie se va naşte la maternitatea St. Mary din Londra, aceeaşi la care prinţesa Diana a dat naştere fiilor prinţului Charles, William şi Henry. Potrivit unor oficiali ai Palatului Regal, Kate se află în primele stagii ale travaliului.

Prinţul William este şi el prezent la spital şi aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său născut, al cărui sex nu este cunoscut încă.

Naşterea copilului lui William şi Kate este fără îndoială cel mai aşteptat eveniment al lunii în Marea Britanie. Jurnaliştii s-au adunat în faţa maternităţii unde va naşte Kate încă de la începutul lunii, casele de pariuri au organizat concursuri privind sexul sau numele copilului, iar graficienii s-au înghesuit să realizeze portrete ipotetice ale viitorului moştenitor al tronului Marii Britanii.