Natalia Mateuţ, mahmură, în direct. „Cine m-a pus să beau cele 44 de pahare” FOTO

Natalia Mateuţ a mărturisit faptul că îi este rău, mai ales că, în urmă cu o noapte, a petrecut! Aşezată pe canapea, cu picioarele rezemate de spătarul acesteia şi cu capul pe picioarele lui Răzvan Botezatu, Natalia Mateuţ soarbe cu ardoare dintr-o jumătate de lămâie.

09 mart. 2018, 10:47

Natalia Mateuţ, pare-se, a respectat tradiţia Sfinţilor celor 40 de Mucenici şi a mărturisit, în platoul Star Matinal, că s-a „distrat” pe cinste, scrie spynews.ro. Prezentatoarea TV a relatat faptul că îi este rău, tolănindu-se pe canapea, în braţele lui Răzvan Botezatu. Evident, Natalia nu se opreşte aici şi încearcă să-şi „stingă răul” cu o jumătate de lămâie, ca după o mahmureală zdravănă.

Citeşte şi 9 martie. Traditii si obiceiuri de ziua Sfintilor 40 de Mucenici

„Aoleu doamne, cât de rău mi-e! Cine m-a pus să beau cele 44 de pahare? Astăzi, Răzvane, nu te baza pe mine! Am luat-o şi pe mama în club. Lasă de 1 iunie, atunci petreci tu”, a spus Natalia Mateuţ în platoul „Star Matinal”.

Evident, nici Răzvan Botezatu nu s-a abţinut şi a completat imediat!

„Nataliei Mateuţ îi este rău în această dimineaţă, pentru că a petrecut toată noaptea şi a venit aşa la matinal”, a spus Răzvan Botezatu.