Accident violent între două mașini, un microbuz și un autocar în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Carambol cu două mașini, un microbuz și un autocar, în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului. Printre cei duși de urgență la spital se află și un bebeluș.

12 sept. 2023, 09:25
Accident violent între două mașini, un microbuz și un autocar în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un grav accident rutier a avut loc marți dimineață pe bulevardul IC Brătianu din Constanța, în intersecția de la Cora. Potrivit ISU Dobrogea au fost implicate un microbuz, două autoturisme și un autobuz, iar două victime au fost încarcerate.

La fața locului a intervenit Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD B2, un SMURD C. și Detașamentul Fripis cu Descarcerarea si SMURD B2, dar și Detașamentul Port cu Autospeciala pentru victime multiple.

Opt persoane implicate în accident au fost transportate la spital. Printre victime se află și un bebeluș. Alte patru persoane au fost asistate la fata locului.

Citește și: Interlop român, lăsat în libertate după ce a fost prins fără permis de 11 ori. A 12-a oară a provocat un accident mortal

De asemenea, un accident grav în care au fost implicate un camion și un microbuz a avut loc marți dimineața în localitatea Chibed, județul Mureș. În urma impactului frontal dintre camion și microbuz, șoferul microbuzului a decedat, iar alte 6 persoane se află în investigații medicale. La fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Citește și: Tragedie în Galați înainte de prima zi de școală. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta și i-ar fi intrat ghidonul în gât

 

Accident de motocicletă în Satu Mare. Doi tineri au murit

Un tânăr de 20 de ani și prietena lui în vârstă de 18 ani au murit într-un accident cu motocicleta, în Satu Mare. Vehiculul cu două roți a intrat în plin în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept. Șoferul avea rucsacul plin cu droguri. Accidentul a avut loc sâmbătă, 9 septembrie, pe un bulevard din Satu Mare.

Într-o postare a Sindicatului Europol se vorbește însă și despre ipoteza rezonabilă ca tânărul care conducea motocicleta să se fi și aflat sub influența unor substanțe interzise. Motociclistul ar fi avut asupra lui metamfetamină și canabis, potrivit sursei citate.