Nati Meir a fost ARESTAT PREVENTIV. El a primit mandat pentru 29 de zile

Nati Meir a ajuns din nou după gratii. El a fost arestat preventiv, iar magistraţii au decis miercuri noapte că va sta în arest douăzeci şi nouă de zile. Fostul parlamentar este suspectat că ar fi înşelat zeci de persoane.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 05:50
Nati Meir a fost ARESTAT PREVENTIV. El a primit mandat pentru 29 de zile

Anchetatorii spun că Nati Meir şi complicii săi le promiteau locuri de muncă în străinătate unor persoane nevoiaşe, însă în realitate, acele locuri de muncă nu existau, informează România TV.

Pentru contractele fictive, Nati Meir, fiul său şi o altă persoană cereau între 400 şi 800 de euro comision. Nati Meir a fost luat cu ambulanţa de acasă pentru că i s-a făcut rău după ce s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

Inculpatului i s-a încălcat dreptul la apărare. Inculpatul nu a fost audiat. Aici este şi problema. Acesta a solicitat să fie audiat în cursul zilei de mâine, deoarece astăzi dat fiind internarea de la prânz nu a putut să dea declaraţii”, a spus avaocatul lui Nati Meir, Mihaela Boţilă.

Poliţiştii bucureşteni au făcut, miercuri dimineaţă, percheziţii la membrii unei grupări conduse de Nati Meir, care ar fi înşelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel.

Membrii grupării le promiteau oamenilor că îi trimit la muncă în Israel, încasau diverse sume de bani, dar nu-şi mai onorau contractele-

Potrivit unor surse judiciare, gruparea era condusă de Nati Meir. Persoanele care vroiau să ajungă la muncă în Israel le plăteau membrilor grupării conduse de Nati Meir sume între 400 şi 800 de euro.

Potrivit surselor citate, Nati Meir a luat contact în mod direct cu unele dintre părţile vătămate în dosarul în care acesta şi alte persoane sunt cercetate de poliţiştii Secţiei 1 din Capitală pentru înşelarea a peste 10 persoane cu locuri de muncă în construcţii în Israel.

Nati Meir s-a întâlnit personal cu mai multe părţi vătămate, cărora le-a promis că, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 400 şi 800 de euro, le facilitează contracte de muncă în Israel, la Tel Aviv, în domeniul construcţiilor.