Nati Meir, în greva foamei la sediul de campanie al lui Băsescu VIDEO

Nati Meir a intrat, joi, în greva foamei, protest pe care omul de afaceri îl ţine în faţa sediului de campanie a lui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 10:55
Nati Meir, în greva foamei la sediul de campanie al lui Băsescu VIDEO

Omul de afaceri şi ex-deputatul Nati Meir a început joi greva foamei în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

„M-am decis să încep o grevă a foamei, care la voi se cheamă şi post negru. Eu sunt bolnav, n-am voie sa fac asta. Am adus un bagaj mic, nu mănânc nu beau, iar boala mă va aduce la spital, dar de aici nu mă mişc. Dacă fac asta înseamnă că sunt român. Vreau doar ca Băsescu să plece şi nu mai candideze. De opt ani a făcut numai rău şi ideea e că eu personal am suferit foarte mult, am făcut un an şi jumătate puşcărie, mi-am pierdut dinţii, mi-a băgat băiatul din puşcărie, mi-a distrus familia”, a declarat, Meir, în faţa imobilului din care preşedintele suspendat conduce campania pentru referendum.

Nati Meir a precizat apoi că aşteaptă să i se alăture şi alţi protestatari.

„Acest protest e legal. Nu mă poate aresta nimeni. Sper să ajungă la toţi românii mesajul. Trebuie să ne unim să stăm în faţa sediului. Nu să-l deranjăm, dar să manifestăm. Să înţeleagă că românii sunt împotriva sa. Eu sunt evreu. Nu sunt un simplu român. Sunt cunoscut în Europa. Sper ca vocea mea să ajungă în toată Europa şi în Israel”, a mai spus Nati Meir.