NAŢIONALA a revenit în ROMÂNIA. Iordănescu: „E vina mea, lăsaţi jucătorii în pace!”

Anghel Iordanescu si-a asumat raspunderea la sosirea echipei nationale in Romania pentru rezultatul dezastruos de la Euro 2016.

21 iun. 2016, 05:54
NAŢIONALA a revenit în ROMÂNIA. Iordănescu: „E vina mea, lăsaţi jucătorii în pace!”

Echipa nationala a Romaniei a revenit in tară in noaptea de luni spre marti.

„Nu voi face o analiza a jocului, am facut-o la conferinta de presa. Din punctul meu de vedere regret enorm si la fel si intreaga echipa pentru rezultatul obtinut, ca n-am reusit sa ne calificam. Stiu ca am produs o mare deceptie, o mare dezamagire, dar din capul locului as vrea sa va spun, sa va rog sa lasati jucatorii in pace. Ei, din punctul meu de vedere, si-au dorit, au vrut, au incercat sa obtina calificarea pe care ne-o dorim cu totii si principalul vinovat pentru necalificare sunt eu, antrenorul echipei. Eu sunt principalul vinovat si imi cer scuze in fata suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din Romania”, a spus Anghel Iordanescu.

SCENARIU ŞOCANT. Meciul România – Albania, BLAT pentru PARIURI

Anghel Iordanescu a dat vina si pe situatia din Liga I, sustinand ca echipa nationala sufera din cauza problemelor prin care trec cluburile romanesti in acest moment: „Trebuie sa intelegeti si sa porniti intr-o analiza corecta a ceea ce inseamna echipa nationala. Nu echipa nationala trebuie sa fie capul ispasitor a ceea ce se intampla in fotbalul romanesc. Echipa nationala este un bun al nostru, al tuturor. Analizati fotbalul romanesc, pentru ca nivelul si problemele din fotbalul romanesc ne-au dus in aceasta situatie”.

Anghel Iordanescu a comentgat si inlocuirea sa: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple. Nu ma intrebati ce o sa fac eu, eu stiu ce am de facut. Am discutat, am avut o prima discutie, dar nu am analizat. Eu stiu ce am de facut si ce voi face. In ceea ce priveste faptul ca au aparut nume… le doresc succes. Contractul meu se incheie peste cateva zile. Decizia le apartine lui Razvan Burleanu si membrilor Comitetului Executiv”.