Naţionala, în paşi de melc. „Lentul” Marius Niculae a fost chemat la lot

Victor Piţurcă l-a convocat de urgenţă, pentru amicalul cu Grecia, pe atacantul lui Dinamo, despre care în urmă cu o săptămână spusese că este prea lent.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 12:53
Naţionala, în paşi de melc. „Lentul” Marius Niculae a fost chemat la lot

Rămas doar cu doi atacanţi, pentru amicalul de marţi seara, cu Grecia (ora 21.30, în direct la TVR 1), Victor Piţurcă a decis să îl cheme la lot şi pe golgheterul Ligii I, Marius Niculae, despre care spusese în urmă cu numai o săptămână că este prea lent şi din această cauză nu se înscrie în planurile sale tactice.

„Nu l-am luat pe Marius Niculae pentru că aşa am făcut strategia, aveam nevoie de jucători de viteză, el e mai lent”, declara Piţurcă la reunirea de lunea trecută. Marius Niculae a plecat în această dimineaţă spre Altach (Austria), locul unde tricolorii vor disputa partida cu gruparea elenă. Celelalte două „vârfuri” ale selecţionatei noastre sunt Bogdan Stancu, de la Orduspor, şi Ionuţ Mazilu, de la Arsenal Kiev.

După amicalul cu Belgia, de la Liege, atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Marian Pleaşcă au părăsit cantonamentul echipei naţionale. Nico a fost învoit pentru a participa la botezul fetiţei sale, în timp ce Pleaşcă s-a accidentat în respectivul amical.