NAŢIONALA a ajuns în GRECIA. Bombă de ultim moment, un jucător a fost lăsat acasă

GRECIA - ROMÂNIA. Tricolorii au ajuns la Aeroportul Henri Coandă, iar la ora 17.30 a decolat avionul care i-a dus spre Atena, unde au ajuns după un zbor de aproximativ o oră şi jumătate.

13 nov. 2013, 14:51
NAŢIONALA a ajuns în GRECIA. Bombă de ultim moment, un jucător a fost lăsat acasă

GRECIA ROMANIA, LIVE PE România TV. Pregătirile pentru meciul cu Grecia au intrat în linie dreaptă, iar tricolorii au plecat miercuri spre Atena, locul unde vineri seara, de la ora 21.45, vor disputa prima manşă a barajului de calificare la CM 2014.

Citeşte şi SONDAJ ROMANIA – GRECIA. Credeţi că se vor califica tricolorii la CM 2014?

Plecarea spre Atena a avut loc la ora 17.30, aterizarea pe aeroportul din capitala Greciei fiind prevăzută o oră şi jumătate mai târziu. Joi, la ora 11.30, este prevăzut antrenamentul oficial, pe stadionul „Giorgios Karaiskakis”, locul unde o zi mai târziu se va disputa importantul meci Grecia – România.

Faţă de formula anunţată anterior, în lotul tricolorilor a intervenit o schimbare de ultim moment, iar unul dintre portari, Silviu Lung jr., a fost lăsat acasă, ca urmare a faptului că Tătăruşanu se simte mai bine şi chiar ar putea fi recuperat complet până la ora meciului.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Iată cine va comenta meciul naţionalei transmis de România TV

Pe fondul unei îmbunătăţiri a stării sănătăţii sale, portarul Ciprian Tătăruşanu s-a antrenat miercuri împreună cu echipa la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia. În atare condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă a decis să deplaseze la Atena, în perspectiva primei manşe a play-off-ului de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014 contra Greciei, un lot alcătuit din 24 de jucători, cei trei portari fiind Ciprian Tătăruşanu, Bogdan Lobonş şi Costel Pantilimon. Silviu Lung jr. nu va mai face deplasarea„, se arată într-un comunicat al FRF.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA LIVE la România TV: Totul despre BARAJ CM 2014