NAVE EXTRATERESTRE, surprinse de un bărbat pe CER: Este una dintre cele mai clare poze cu OZN-uri

Un bărbat din Marea Britanie a surprins pe cerul oraşului natal două obiecte zburătoare ciudate, care se deplasau cu o viteză mult mai mare decât cea a unui avion. Mai mult, ele s-au oprit pentru cinci secunde deasupra unei clădiri, înainte să dispară fără urmă. Mai mult, un expert consideră că imaginea suprinsă de tânăr este una dintre cele mai bune fotografii cu obiecte zburătoare neindentificate.

20 iun. 2013, 06:54

Steve Lambert, un bărbat de 42 de ani din Basingstoke, Hants, a avut parte de o întâlnire bizară, atunci când a ieşit dintr-un local pentru a da un telefon, potrivit The Sun

Astfel, el a surprins două OZN-uri care survolau cerul. Bizarele obiecte zburătoare s-au oprit pentru cinci secunde, moment în care bărbatul a făcut o poză cu telfonul mobil, înainte să dispară cu o viteză incredibilă. Ciudatele discuri luminoase au fost surprinse în cursul serii de vineri. 

Se îndreptau în direcţia sud-est cu o viteză uimitoare, mai rapidă decât orice avion. Au fost acolo pentru cinci secunde. Am văzut multe lucruri amuzante pe cer şi mereu am încercat să fac poze rapid cu telefonul„, a povestit bărbatul.

Un expert în OZN-uri, care a lucrat în trecut cu Ministerul Apărării din Marea Britanie, a declarat că este una dintre cele mai bune fotografii ale unei nave extraterestre pe care le-a văzut.

Este una dintre cele mai bune poze cu OZN-uri pe care le-am văzut în ultima vreme. Forma şi culorile obiectelor par să excludă din start luminile avioanelor sau cele ale lanternelor chinezeşti. Ar fi interesant de aflat dacă au mai fost văzute şi de alţi oameni sau dacă ceva bizar a apărut pe radar„, a spus Nick Pope, un expert în obiecte zburătoare cu provenienţă extraterestră.