Nazare, despre apartamentul de la RA-APPS: A fost locuinţă de serviciu. Caut să închiriez o alta

Deputatul PDL Alexandru Nazare precizează că apartamentul închiriat de la RA-APPS i-a fost repartizat ca locuinţă de serviciu în aprilie 2012 când ocupa funcţia de ministru şi că în prezent este "în proces de închiriere a unei noi locuinţe".

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 21:23
Nazare, despre apartamentul de la RA-APPS: A fost locuinţă de serviciu. Caut să închiriez o alta

Nazare a transmis miercuri seară o serie de precizări având în vedere menţionarea numelui său în lista chiriaşilor RA-APPS.

„Apartamentul închiriat de la RA-APPS mi-a fost repartizat ca locuinţă de serviciu în luna aprilie 2012 când ocupam funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, ca urmare a faptului ca nu deţineam o locuinţă în municipiul Bucureşti. Contractul încheiat cu RA-APPS pentru acest apartament a prevăzut obligaţia mea de a plăti o chirie lunară de 595 euro plus cheltuieli de 286 lei”, menţionează Nazare.

Democrat-liberalul mai spune că în decembrie 2012 a primit o comunicare din partea RA-APPS prin care i se solicita rezilierea acestui contract.

„Prin urmare, din data de 29 decembrie 2012 apartamentul respectiv este la dispoziția RA-APPS, eu fiind în proces de închiriere a unei noi locuinţe, întrucât nu deţin în continuare o proprietate în municipiul Bucureşti”, adaugă deputatul PDL.

Guvernul a prezentat miercuri lista chiriaşilor RA-APPS, inclusiv categoria persoanelor fizice „care nu mai sunt îndreptăţite să deţină locuinţă de serviciu”, pe care figurează, printre alţii, Alexandru Nazare.