Cine este Vlad Obu, presupusul complice al lui fraților Tate. Mascații au descins joi la locuința lui

Încă un personaj controversat este vizat în dosarul fraților Tristan și Andrew Tate. Este vorba despre Vlad Obu, patronul unui videochat din București, care mai nou este și realizator al unui podcast pe Youtube și Tik Tok.

12 ian. 2023, 13:24
Cine este Vlad Obu, presupusul complice al lui fraților Tate. Mascații au descins joi la locuința lui

Noi perchezitii de amploare dosarul fratilor milionari Tristan și Andrew Tate. Mascații au descins la cel mai bun prieten al lor, patronul unei firme de videochat. Este vorba despre Vlad Obuzic, cunoscut ca Vlad Obu.

Cine este Vlad Obu, presupusul complice al lui fraților Tate. Mascații au descins joi la locuința lui

Vlad Obu este din Galați, dar face parte din ”lumea bună” a Capitalei. Este cunoscut pentru afacerile sale în industria videochatului, iar recent a devenit vedetă pe Youtube cu un podcast în care a invitat persoane cu care a dezbătut subiecte specifice acestei industrii, scrie spynews.ro.

Citește și: Sexy polițista arestată în dosarul fraților Tate a ieșit din închisoare

Vlad Obu este luptător de arte marțiale, dar a ajuns cunoscut pentru afacerile sale cu videochat. Nu de puține ori a arătat, pe rețelele de socializare, că duce un trai opulent.

De asemenea, a fost implicat în multe scandaluri cu bătăi, atât în Mamaia, cât și în București. În vara anului 2021 s-a filmat cum a aruncat de la balcon, în Mamaia, un scaun, ce a căzut peste o mașină. De asemenea, arunca cu sticle cu apă în trecători sau le lua ochelarii de la ochi și, la fel, îi arunca. Pentru faptele sale, tânărul a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru distrugere. El și-a recunoscut vina în fața judecătorilor, fiind de acord să presteze muncă în folosul comunității. Mai mult decât atât, s-a împăcat cu partea vătămată, proprietarul mașinii, printr-un acord de mediere, dându-i suma de 10.000 de euro, potrivit focuspress.ro. Însă, a fost condamnat la amendă penală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urmă cu doar câteva luni, Vlad Obu a fost implicat într-un scandal într-un club din București. A bătut un bărbat, deranjant că le-ar fi făcut avansuri femeilor cu care acesta se afla la masă.