Imagine bombă cu Cristina Șișcanu. Și-a arătat burtica, în timp ce Mădălin Ionescu o mângâia tandru. ”Ne întoarcem patru”- FOTO

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plecat în vacanță, iar în escapada lor i-au surprins complet pe fanii lor cu o fotografie complet neașteptată.

03 apr. 2024, 12:09
Imagine bombă cu Cristina Șișcanu. Și-a arătat burtica, în timp ce Mădălin Ionescu o mângâia tandru. ”Ne întoarcem patru”- FOTO

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt printre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară. Cei doi se filmează tot timpul și le arată urmăritorilor de pe Social Media toate experiențele prin care trec, atât cele frumoase, cât și cele mai puțin frumoase.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță în Italia, doar ei doi, fără copii. Au vizitat o mulțime de locuri, dar au și gustat din tot felul de preparate.

Citește și Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mâncat paste, iar masa a fost destul de copioasă. Cei doi s-au amuzat pe baza acestui lucru, iar vedeta a făcut o glumă, insinuând că este însărcinată și că se vor întoarce în număr mai mare acasă.

Cristina Șișcanu: Ne întoarcem patru. Oricum, este ceva rău. Deci paste, da? Paste cu tot felul.

Mădălin Ionescu: Am mâncat și pâinică, ceea ce eu nu mănânc. Ne întoarcem patru, dar nu din motivele…

Cristina Șișcanu: Uită-te și tu! Pui mâna pe burtică.

Cristina Șișcanu a recunoscut că a avut discuții cu soțul ei legate de divorț

Cristina Șișcanu e mereu sinceră în fața fanilor și le spune tot ce i se întâmplă în viața personală și cea profesională. Vedeta a recunoscut recent că a avut discuții cu soțul legate de divorț.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că: Gata, trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este. Vaai, eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva.(…) Discuția era destul de aprinsă. Și atunci am zis: Divorțez dacă scoți salcia (n.r. râde). Mi-a ieșit pe gură această frază.”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele sale de socializare.

Citește și Cătălin Bordea, schimbare radicală după divorţ. „Înainte eram super de treabă”