Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate: „Muncesc mai mult ca înainte”

Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate. La cei 65 de ani, este un exemplu pentru toți colegii lui de breaslă. De ani de zile este prezent pe micile ecrane şi nu a luat deloc pauză. Chiar dacă face ceea ce îi place, nu neagă că o pauză i-ar prinde bine.

16 nov. 2022, 17:28
Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate: „Muncesc mai mult ca înainte”
Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate

Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate. Deși a trecut prin operații destul de grele, vedeta de la Antena 1 este mereu cu zâmbetul pe buze și privește partea plină a paharului. Proiectele vin pe bandă rulantă pentru dansator, dar recunoaște că s-a gândit și la pensionare.

Citeşte şi: Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose: „Dacă femeile de acum ar avea și mintea celor de odinioară…”

Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate

De mai bine de un deceniu, Nea Mărin și-a pus amprenta asupra emisiunii „Poftiți pe la noi”. Prezentatorul a bifat audiențe uriașe și, tocmai de aceea, emisiunea a fost prezentă pe toate posturile TV. În ultimii ani, din cauza pandemiei, filmările au fost suspendate, ba chiar emisiunea a fost la un pas de a fi scoasă de pe Antena 1.

Acum, acesta este decis să se retragă din activitate, când va împlini vârsta de pensionare, în aprilie, anulş viitor, va împlini 65 de ani. Cu toate astea, nu înseamnă că se va relaxa. Dansatorul are de gând să stea cât mai mult cu nepoții lui cărora vrea să le transmită pasiunea pentru dans.

De abia așteptam și eu să ies la pensie, ca orice om, aștept pensia. De abia aștept să văd că scrie acolo ”pensionar”, dar eu muncesc mai mult ca înainte. Nu o să mă opresc eu din toată activitatea mea că scrie „pensionar”, la 65 de ani”, a spus Nea Mărin, potrivit viva.ro.