Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose: „Dacă femeile de acum ar avea și mintea celor de odinioară…”

Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose. Vestea că celebra artistă va avea un copil cu Anghel Damian a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că cei doi se iubesc de puţin timp, mai exact de patru luni.

15 nov. 2022, 19:39
Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose: „Dacă femeile de acum ar avea și mintea celor de odinioară…”
Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose

Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose. Dansatorul nu a rămas indiferent la faptul că fosta iubită a nepotului său și-a văzut de viață și urmează să aibă un copil. Mai mult decât atât, în timp ce unii consideră că artista este prea tânără să devină mamă, Nea Mărin nu crede deloc că este o vârstă nepotrivită pentru a aduce pe lume un copil.

Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose

Eu nu știu absolut nimic, nu am nicio informație că este însărcinată. Dar, dacă e așa, ce să îi doresc? Să fie sănătoasă! La 24 de ani nu este deloc prea tânără ca să devină mamă. Eu, de pildă, m-am căsătorit la vârsta de 23 de ani, soția avea 22, am făcut copii și, uite, am ajuns la 65 de ani și avem și nepoți în vârstă de 15 ani. Păi, nu e mai frumos așa? M-aș bucura însă dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară”, a declarat celebrul dansator, pentru Impact.ro.

În timp ce Nea Mărin i-a transmis vedetei o urare plină de tâlc după ce a aflat că este însărcinată, Alex Leonte nu a vrut să vorbească pe marginea acestui subiect. „Nu, nu pot vorbi despre asta. Sunt prins acum, mersi frumos”, a declarat Alex Leonte când a fost contactat de jurnaliștii de la Cancan.ro.

Citeşte şi: Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată în calitate de cuplu la un eveniment monden. „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte”

Tatăl lui Theo Rose a confirmat că va fi bunic

Chiar dacă vedeta nu a despre faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară, tatăl acesteia a confirmat vestea că Theo Rose și Anghel Damian vor avea un copil. Ioan Diaconu, tatăl artistei, a povestit pentru playtech.ro cum a aflat că va deveni bunic.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste.

Theo, draga de ea, a știut asta și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a declarat bărbatul.

Anghel Damian a făcut o impresie foarte bună atunci când a mers în vizită la viitorii socri. „A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a adăugat Ioan Diaconu.

După ce a aflat că va fi bunic, tatăl i-a dat artistei câteva sfaturi importante de care speră să țină cont.

Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!”, a mărturisit bărbatul.