Încă o emisiune părăseşte PRO TV-ul cu tot cu prezentator

Forfota de pe piaţa televiziunilor continuă. După ce mai multe vedete au migrat de la PRO TV către postul concurent Antena 1, iată că încă un show realizat până mai ieri în studiorile Buftea îşi face loc în grila de programe a televiziunii lui Dan Voiculescu.

13 mai 2014, 08:48
Încă o emisiune părăseşte PRO TV-ul cu tot cu prezentator

Este vorba de producţia „Serviţi, vă rog!”, al cărei amfitrion este nea Marin, personajul neaoş care se face înţeles doar altoind cu o nuia vedetele mai puturoase participante la concurs, scrie ziaruldeiasi.ro. „Imediat după finala show-ului «Vocea României», echipa de producţie condusă de Mona Segall va intra în pâine pentru Antena 1. Prima emisiune la care se va lucra va fi «Serviţi, vă rog!».

Citeşte şi SCANDAL URIAŞ la PRO TV: Angajaţii daţi afară cu bodyguarzi au sunat la 112

Filmările se vor derula în mai multe oraşe, dar calendarul de lucru încă nu a fost stabilit”, ne-au dezvăluit surse din zona televiziunilor. Celelalte mari producţii – „Dansez pentru tine”, „Vocea României”, şi „Românii au talent” – rămân în continuare sub umbrela PRO TV deoarece sunt realizate sub franciză încă plătită. Când contractele se vor încheia, nu se ştie dacă se va lua în discuţie chiar o eventuală preluare a acestor emisiuni de către trustul Intact.

Citeşte şi MASTERCHEF, proba sutienelor. Care dintre „casnice” are sânii mai frumoşi? FOTO