SCANDAL URIAŞ la PRO TV: Angajaţii daţi afară cu bodyguarzi au sunat la 112

Întregul departament de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat astăzi, potrivit informațiilor paginademedia.ro. Potrivit ultimelor informații, angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivul ține de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 11:52
SCANDAL URIAŞ la PRO TV: Angajaţii daţi afară cu bodyguarzi au sunat la 112

Potrivit ultimelor informații, angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivul ține de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Un angajat a povestit pentru paginademedia.ro ce s-a întâmplat. „Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.” 

În doar câteva luni Pro Tv a rămas fără vedete importante ale postului, însă schimbările nu se opresc aici. Noul director al trustului, lituanianul Aleksander Cesnavicius s-a despărţit recent şi de directorul tehnic al PRO Tv.

Surse din interiorul postului au declarat pentru Click! că în următoarea perioadă vor fi puşi pe liber nu mai puţin de 200 de angajaţi din toate departamentele. Se pare că noua conducere nu doar a redus bugetele alocate unor emisiuni de divertisment sau a renunţat la nume sonoare după ce le-a tăiat din onorarii, ci pregăteşte şi o reducere masivă de personal.

PRO TV a anunţat în mod oficial programele care vor putea fi urmărite în această toamnă. Este vorba despre Vocea RomânieiMasterchef şi serialul Las Fierbinţi, potrivit unui comunicat de presă. Reprezentanţii postului nu fac nicio menţiune referitoare la emisiunea Dansez pentru tine, care în mod tradiţional făcea parte din grila de toamnă, sau la show-ul Românii au talent, care se regăsea, de obicei, în grila de primăvară.

Anunţ oficial de la PRO TV: Ce vedete părăsesc postul. Surprize mari

Emisiunea Vocea României va continua în formatul cunoscut, deşi după plecarea lui Horia Brenciu postul de televiziune anunţase că emisiunea se va transforma într-o competiţie de talente pentru copii. Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii.

Pe de altă parte, dintre vedetele care vor continua să apară la PRO TV, sunt enumerate Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra şi Cabral. Marii absenţi sunt Pavel Bartoş, Smiley, Loredana, Ştefan Bănică şi Mihai Petre.

Citeşte şi: Lovitură pentru Pro TV: Producătoarea show-urilor Românii au talent şi Masterchef a semnat cu Antena 1