Nea Mărin, de urgență la spital. A ajuns direct pe masa de operație. Liviu Vârciu a făcut anunțul alarmant

Nea Mărin, îndrăgit de numeroși telespectatori pentru umorul și carisma lui, a ajuns pe masa de operației la cei 64 de ani ai săi.

13 sept. 2022, 22:09
Nea Mărin, de urgență la spital. A ajuns direct pe masa de operație. Liviu Vârciu a făcut anunțul alarmant

Liviu Vârciu este cel care a dat vestea legată de starea sa de sănătate. Nea Mărin, sau pe numele lui real – Marian Barbu, a intrat în ateția publicului datorită emisiunilor pe care le-a realizat la Antena 1. De atunci a devenit un personaj pe care publicul îl apreciază foarte mult pentru optimismul pe care îl emană.

De această dată, Nea Mărin s-a confruntat cu probleme de sănătate și nu mai are starea de bunădispoziție cu care i-a obișnuit pe toți.

Nea Mărin a ajuns pe masa de operație din cauza unei probleme cu apendicul, a dezvăluit prietenul său, Liviu Vârciu.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus prezentatorul Tv. Din fericire, Nea Mărin e în afara oricărui pericol și este sub supravegherea medicilor.

Tragedia imensă trăită de Nea Mărin. Cum i-a murit singurul băiat: „Am crezut că s-a terminat lumea!”

Nea Mărin a vorbit despre tragedia prin care a trecut alături de soţia sa, Mioara Barbu. Celebrul prezentator şi coregraf a dezvăluit că a pierdut un copil la puțin timp după ce s-a născut. „Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a spus Marin Barbu la Antena Stars. Dansatorul şi partrenera lui de viaţă au două fiice, Dana și Larisa, ambele stabilite la casele lor şi care i-au făcut deja bunici.

Acum două luni, Nea Mărin a aflat că emisiunea „Poftiţi pe la noi!” a fost scoasă din grila Antenei 1. Personajul principal al show-ului a primit un plic, care venea cu o veste tristă atât pentru el, cât și pentru telespectatori! Show-ul a fost anulat din lipsă de buget, iar ltima ediție a emisiunii a fost difuzată pe 1 februarie 2022. „Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, spunea, atunci, Nea Mărin.