Nea Mărin, primele declaraţii după ce a fost operat: „Eu am ore de dans, am treabă de făcut”

Nea Mărin a făcut primele declaraţii după ce a fost operat. În vârstă de 64 de ani, artistul trece printr-o perioadă delicată. Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că celebrul coregraf a suferit o operaţie de apendicită.

15 sept. 2022, 13:02
Nea Mărin, primele declaraţii după ce a fost operat: „Eu am ore de dans, am treabă de făcut”
Nea Mărin, primele declaraţii după ce a fost operat

Nea Mărin, primele declaraţii după ce a fost operat. „Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Citeşte şi: Scandal monstru la Antena 1. Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu

Nea Mărin, primele declaraţii după ce a fost operat

Celebrul coregraf a declarat că are foarte multă treabă și că se află la cursurile de dans, semn că și-a revenit după intervenția chirurgicală.  „Eu am ore de dans, am treabă de făcut! Nu știu ce a apărut, ce n-a apărut. Sunt la cursuri. Vorbiți cu Vârciu!‘, a fost reacția lui nea Mărin, potrivit Fanatik.ro.

Nea Mărin a vorbit despre tragedia prin care a trecut alături de soţia sa, Mioara Barbu. Celebrul prezentator şi coregraf a dezvăluit că a pierdut un copil la puțin timp după ce s-a născut. „Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a spus Marin Barbu. Dansatorul şi partrenera lui de viaţă au două fiice, Dana și Larisa, ambele stabilite la casele lor şi care i-au făcut deja bunici.

Acum două luni, Nea Mărin a aflat că emisiunea „Poftiţi pe la noi!” a fost scoasă din grila Antenei 1. Personajul principal al show-ului a primit un plic, care venea cu o veste tristă atât pentru el, cât și pentru telespectatori! Show-ul a fost anulat din lipsă de buget, iar ltima ediție a emisiunii a fost difuzată pe 1 februarie 2022. „Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, spunea, atunci, Nea Mărin.