Nebunia ruşilor nu are limite! Ce a păţit unul după ce a mâncat o tabletă

Publicat: Marţi, 16 Iunie 2015 11:58 // Actualizat: Marţi, 16 Iunie 2015 11:58 // Sursa: romaniatv.net

Dacă v-aţi pus vreodată întrebarea din titlu, un rus nu foarte stabil mental v-a confirmat că încercarea de a mânca o tabletă vă poate provoca decesul.

Pare un scenariu absurd şi din multe puncte de vedere este dar, din păcate, acesta a avut loc în urmă cu câteva zile în Sankt Petersburg.

În ultimii ani am văzut numeroase cazuri în care diverse gadgeturi au fost trecute prin blender. Dacă nu era evident, respectivul gest a fost făcut ca un test anduranţă nu ca o pregătire pentru a fi mai uşor de mâncate. Dispozitivele portabile pe care le folosim zilnic conţin substanţe incredibil de otrăvitoare, iar dacă sunt îngurgitate, aveţi şanse foarte mari să muriţi.

Această lecţie a fost învăţată de un rus care, în faţa poliţiei din fosta capitală rusă, a început să mănânce componente interne şi bucăţi din ecranul unei tablete defecte.  

 
loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
iPad Sankt Petersburg tableta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iun 15:00
...stabil mental v-a confirmat că încercarea de a mânca o tabletă vă poate provoca decesul. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
16 iun 12:07
Votează email 0 email
...v-a confirmat că încercarea de a mânca o tabletă vă poate provoca decesul. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H