Nebunia SECOLULUI: În Coreea de Sud e în vogă DINNER PORN. Află despre ce e vorba VIDEO

Publicat: Luni, 13 Ianuarie 2014 16:01 // Actualizat: Luni, 13 Ianuarie 2014 16:01 // Sursa: romaniatv.net

Ultima tendinţă în materie de lucruri ciudate, în Coreea de Sud, este mâncatul pe Internet, în direct, aşa-numitul "dinner porn". Participanţii care se expun în văzul tuturor când mănâncă pot câştiga câteva mii de dolari pe lună.

Mănânci pe Internet şi câştigi bani! Cam aşa s-ar putea numi "dinner porn", o nouă tendinţă în vogă în Coreea de Sud. În original, obiceiul se numeşte "mok-bang", însemnând o combinaţie între cuvintele "mănâncă" şi "difuzează", potrivit Daily Mirror.

"Mok-bang" sau "dinner porn" înseamnă să se aşeze mai multe feluri de mâncare pe masă pentru unii dintre cei mai mâncăcioşi participanţi care se îndoapă pur şi simplu şi sunt filmaţi în direct în timp ce fac acest lucru, iar înregistrarea este difuzată pe Internet pentru amatorii de asemenea spectacole, care plătesc frumuşel pentru vizionare. Astfel, participanţii cei mai "prolifici" pot face rost chiar şi de câteva mii de dolari pentru o "reprezentaţie". 

Vedeta acestui nou curent sud-coreean este de departe o tânără slăbuţă, dar fosrte atrăgătoare, supranumită "Diva", care are cele mai multe cereri de a se produce înfulecând în faţa internauţilor. Pe site-ul coreean Afreeca, unde mînâncă şi stă de vorbă cu cei care o privesc despre mâncărurile pe care le devorează, "Diva" stă şi câte două ore fără să dea nici cel mai mic semn de saţietate sau de plictiseală.

Ea şi-a uimit admiratorii când, la o asemenea masă, a mâncat 30 de ouă prăjite, 12 ştrudele cu carne de vită şi cinci porţii de noodles.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 ian 16:41
...ciudate, în Coreea de Sud, este mâncatul pe Internet, în direct, aşa-numitul “dinner porn”. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H