Nebunie în primul weekend cu magazinele redeschise, la Londra. Aglomeraţie de nedescris în faţă la magazinul de lux Harrods, aproape nimeni nu poartă mască VIDEO

Sute de tineri fără mască s-au adunat duminică în fața magazinului Harrods, din Londra, blocând întreaga stradă, astfel că a fost nevoie de intervenţia poliţiei.

19 apr. 2021, 10:48
Nebunie în primul weekend cu magazinele redeschise, la Londra. Aglomeraţie de nedescris în faţă la magazinul de lux Harrods, aproape nimeni nu poartă mască VIDEO

Filmările de la Londra, devenite virale, arată sutele de oameni aflaţi în exteriorul magazinelor de lux Harrods, din vestul Londrei, bând și aşteptând să intre la cumpărături. Aproape niciunul nu pare să respecte regulile de distanțare socială sau să poarte măști, în ciuda aglomeraţiei.

Cu siguranță nu sunt din Londra, ci au venit dintr-un alt oraș”, a comentat unul dintre martori, citat de Daily Mail. Mai mulți locuitori din zonă au sugerat că tinerii sunt membri ai unei comunități de „călători de profesie” care au „suprapopulat” magazinul şi la finalul anului trecut.

Citeşte şi Supermarket din Londra, mesaj scandalos pentru români

În mod similar, mulțimea din faţă de la Harrods din luna  decembrie era formată din sute de tineri care nu purtau măști sau nu acordau atenție distanțării sociale. Atunci, pe 5 decembrie,a fost chemată Poliţia Metropolitană și au fost făcute patru arestări pentru încălcare a regulilor Covid.

De la relaxarea restricției din 29 martie, persoanelor li s-a permis să se adune în grupuri de șase persoane, iar din 12 aprilie a fost ridicată regula „rămâneți local”.

Citeşte şi Pandemia a transformat Londra într-un paradis al şobolanilor. Numărul acestora aproape că s-a dublat după al doilea lockdown

Lunea trecută, cozi uriaşe s-au format la intrările în magazine, în timp ce frizeriile şi-au primit clienţii disperaţi, după ce la miezul nopţii barurile care au terase au început să servească din nou băuturi odată cu încheierea celor trei luni de lockdown impus de guvernul premierului britanic Boris Johnson pentru a opri noul val al pandemiei COVID-19.

În imaginile publicate de Daily Mail pot fi văzuţi mai mulţi oameni care iau masa în aer liber, în Cranleigh (Surrey), fără să fie deranjaţi deloc de vremea potrivnică. De asemenea, oamenii îşi savurează liniştiţi berea pe viscol în Bardon Mill (Northumberland), în timp ce locuitorii din Manchester şi Londra au fost mai norocoşi şi au avut parte de vreme însorită.


loading...
Partenerii noștri