Nebunie la Bălăceanca. Un triunghi amoros, cauza tăierii fondurilor pentru pază

Incredibil, dar adevărat. Bolnavii internaţi la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca au rămas nepăziţi dintr-un motiv greu de imaginat: administratorul firmei de pază este acuzat că ar avea o relaţie cu managera spitalului, al cărei soţ a obţinut de la Consiliul Judeţean sistarea plăţilor către serviciul de pază.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 12:40
Nebunie la Bălăceanca. Un triunghi amoros, cauza tăierii fondurilor pentru pază

Începând cu ziua de 1 Mai, spitalul a reziliat contractul cu firma de pază, după ce Consiliul Judeţean Ilfov a blocat alocarea fondurilor. În timp ce bugetul spitalului este contestat de prefectul judeţului, angajaţii nu şi-au mai primit salariile de luni de zile.

În acest moment, paza este asigurată de personalul spitalului. Administratorul firmei de pază spune că la luarea deciziei de reziliere au stat detalii picante. El spune că soţul managerei Laura Sercureanu a intervenit din gelozie la preşedintele Consiliului Judeţean pentru a opri finanţarea spitalului Bălăceanca.

„Consider că sunt o victimă colaterală într-un război de familie, dar nu înţeleg de ce eu trebuie să fiu victima acestui conflict. Domnul Secureanu m-a acuzat indirect, prin intermediul unei cunoştinţe comune, că aş avea relaţii personale cu soţia dânsului, lucru care nu prea este adevărat. Nu ne-au achitat nici până în prezent 3 miliarde de lei”, spune Florin Cătălinoiu, pentru România TV

Soţul acuzat este şi el manager la spitalul Malaxa. El neagă totul, dar nu şi relaţia dintre soţia sa şi administratorul firmei de pază.

„Este o calomnie de cea mai joasă speţă. Pe domnul Cristache nu l-am văzut decât la televizor. Ce influenţă aş avea eu asupra ăluia să-i spun: „Nu plătiţi, domnule!” Acea licitaţie este total ilegală şi este de domeniul penalului pentru că nu avea prevedere bugetară. Această licitaţie a fost foarte dubios pusă în aplicare. Pe Florin Cătălinoiu îl cunosc de când a început să aibă o relaţie cu fosta mea soţie. Noi suntem în divorţ”, a afirmat Secureanu.

Alte victime colaterale ale scandalului din familia Secureanu sunt cei 250 de bolnavi internaţi la Bălăceanca, ei fiind acum păziţi de angajaţii spitalului. Nici managerul spitalului Bălănceaca şi nici preşedinte consiliului judeţean nu au putut fi contactaţi pentru a lămuri situaţia.