Nebunie totală după ce viza lui Djokovic a fost anulată a doua oră. Sârbul ar putea fi deportat după ce va juca în primul tur la Australian Open

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat viza liderului ATP Novak Djokovic, decizie care va fi contestată în instanţă de avocaţii tenismenului.

14 ian. 2022, 09:59
Nebunie totală după ce viza lui Djokovic a fost anulată a doua oră. Sârbul ar putea fi deportat după ce va juca în primul tur la Australian Open

Presa australiană a scris, joi, cu mai multe ore înainte de decizia lui Hawke, că dacă viza lui Djokovic este anulată echipa de avocaţi a sportivului va depune apel în instanţă.

În cazul unui apel, potrivit news.com.au Novak Djokovici ar putea să rămână în Australia şi chiar să joace în primul tur al Australian Open, în aşteptarea judecării cazului săptămâna viitoare.

Citeşte şi Novak Djokovic va fi deportat din Australia! Autorităţile i-au anulat viza

Dacă un apel al sportivului nu va avea succes, Djokovici teoretic nu va mai primi altă viză pentru Australia timp de trei ani. Însă interdicţiile cu privire la acordarea vizei sunt analizate caz cu caz, astfel că există posibilitatea ca în cazul liderului ATP aceasta să fie anulată.

Novak Djokovici s-a antrenat la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open şi al 21-lea de Grand Slam.

Citeşte şi Novak Djokovic, cercetat şi în Spania, pentru intrare ilegală în ţară. Sârbul are încă emoţii cu privire la rămânerea în Australia