Necaz de Paște pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a rămas fără contul de Instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete pe conturile de socializare, iar acum aceasta a întâmpinat probleme. Vedeta a rămas fără contul de Instagram.

03 mai 2021, 11:08
Necaz de Paște pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a rămas fără contul de Instagram

Necaz de Paște pentru Adelina Pestrițu. Chiar înainte de Paște, Adelina a anunțat pe contul soțului său faptul că a rămas fără pagina sa de Instagram, unde milioane de fani îi urmăreau activitatea zilnică. Ulterior, vedeta și-a anunțat fanii și pe pagina de Facebook, de unde își face postările în aceste zile.

Adelina Pestriţu are un succes uriaş pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, unde are circa 1,7 milioane de urmăritori. Recent aceasta s-a implicat într-o campania umanitară și strângea donații pentru un băiețel care suferă de Amiotrofie Spinală Tip-II (SMA-II), o boală groaznică, care, dacă nu este tratată corespunzător, îl va face pe băiat să nu poată să își mai ridice capul, să mai înghită și eventual să mai respire. Tratamentul costă mai bine de 2 milioane de dolari.

Vedeta a anunțat faptul că se lucrează la remedierea problemei și a precizat faptul că nu și-a creat un alt cont de Instagram. Cu toate acestea, Adelina nu a uitat să le ureze fanilor săi un Paște Fericit.

Citește și: Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram: „Oamenii au tendinţa de a judeca”

Necaz de Paște pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a rămas fără contul de Instagram

”Dragii mei, Dupa ce am anuntat ca am o problema cu contul meu de Instagram, au aparut multe conturi FAKE cu numele meu. Va rog sa aveti grija! Dupa cum stiti este ILEGAL sa iti faci cont cu numele altei persoane si sa-i folosesti pozele si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal). Vreau doar sa va anunt ca NU mi-am facut un alt cont de instagram. Daca voi face acest lucru, va voi anunta AICI! Momentan asteptam sa se rezolve problemele pe care le-am intampinat cu contul meu oficial. Revin cu vesti in cel mai scurt timp!  Sper ca aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi! Va pup” , este mesajul postat de Adelina Pestrițu.

Citește și: Pepe și Raluca au petrecut împreună Paștele. Imagini cu familia reunită