Pepe și Raluca au petrecut împreună Paștele. Imagini cu familia reunită

Deși au divorțat în luna februarie a acestui an, cei doi au decis să petreacă Paștele în familie. Pepe și Raluca continuă să fie aproape pentru fetele lor în momentele importante.

03 mai 2021, 09:05
Pepe și Raluca au petrecut împreună Paștele. Imagini cu familia reunită

Pepe și Raluca au petrecut împreună Paștele. Chiar dacă drumurile li s-au separat de la divorț, cei doi continuă să fie prezenți împreună în viața celor două fiice, Maria și Rosa. Acest lucru s-a întâmplat și de Paște, când au ciocnit ouă în familie. Celebrul cântăreț nu a lipsit nici de la aniversarea fetiței mici, moment în care s-a reunit pentru prima dată după divorț cu Raluca.

În ziua de Paște, Pepe și Raluca Pastramă au lăsat în urmă orice fel de neînțelegere și au luat masa împreună. Cei patru s-au bucurat de mâncarea tradițională și timpul petrecut împruenă. Pepe și-a filmat fetițele în timp ce ciocneau și le-au urat fanilor un Paște fericit. Și Raluca Pastramă  s-a pozat alături de fiicele ei în timp ce ciocnau ouă.

Citește și: Gigi Becali, după ce Cristian Rizea a scris că ar fi avut o relaţie cu Tania Budi: „Un maimuţoi! Păi îmi trebuie mie altă femeie acuma?”EXCLUSIV

Pepe şi Raluca Pastramă, ÎMPREUNĂ la două luni de la divorţ

Cei doi au sărbătorit-o împreună pe Rosa și au făcut fotografii unul în prezența celuilalt, alături de fiicele lor. Ipostaza a fost comentată de toată lumea, iar reacţiile din mediul online au apărut aproape imediat.

Raluca Pastramă s-a despărţit neaşteptat de Pepe, iar acum se focusează pe creșterea copiilor. Fosta soție a artistului susţine că are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață.

”👧🏻🌹 My baby girl is getting bigger 🌹👧🏻 Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit catre voi! Mulțumim din suflet @annebebe.ro care este mereu alături de noi la fiecare eveniment important din viața noastră!❤️ @rosaalexandrapascu @mariapascu1 @pepe.ro @bibi.official @antoniopican”, se arată în mesajul postat de focoasa brunetă pe contul de Instagram.

În secțiunea de comentarii, cei din mediul online nu au putut trece atât de ușor cu vederea postarea Ralucăi Pastramă. Astfel că, fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de cuvinte de laudă la adesa foștilor soți. Și normal că nu au lipsit nici urările emoționante pentru micuța Rosa.

Citește și: Cum arată Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie” la 55 de ani