Necaz mare în familia lui Leo de la Strehaia. Sora afaceristului a făcut anunțul

Familia lui Leo de la Strehaia trece prin momente extrem de grele. Afaceristul se zbate între viață și moarte, pe patul de spital, iar acum încă un mare necaz s-a abătut asupra familiei lui.

27 ian. 2023, 10:53
Necaz mare în familia lui Leo de la Strehaia. Sora afaceristului a făcut anunțul

Problemele se țin lanț de familia lui Leo de la Strehaia. Nora afaceristului, Camelia Mihai, cunoscută sub numele de ”Lumina” a dispărut și nimeni nu mai știe nimic de ea. Cea care a făcut anunțul a fost chiar sora afaceristului.

Nora lui Leo de la Strehaia are 26 de ani și doi copii. Potrivit rudelor, tânăra ar fi fost luată de un verișor de-ai lor și ar fi fost dusă în străinătate, să se prostitueze.

”Are 26 de ani, a luat-o un verișor de-al nostru, să o ducă la prostituție, dar nu știm în ce țară. Ea are doi copii, este nevasta lui Ursu, care este arestat.

De trei zile nu mai știm absolut nimic de ea. Nu am primit niciun semn. Nu știm în ce țară a plecat cu ea, poate a omorât-o, poate a luat-o să nu mai știm de ea. Plâng copiii acasă, are copii, are familie, copiii sunt acum în grija nevestei lui Leo de la Strehaia. Stă cu nepoții acasă acum. Cumnata mea are grijă de ei, cumnata mea, Anca de la Strehaia.

A luat-o verișorul meu să o ducă la prostituție, a drogat-o”, a declarat sora afaceristului, pentru Spynews.ro.

Sora lui Leo de la Strehaia a povestit că au încercat să dea de Lumina și de verișorul cu care ar fi fugit, dar nici ea și nici Ion Rădulescu, cunoscut drept Măgăruș, nu au răspuns la telefon.

Familia lui tinerei a depus și plângere la poliție.

Leo de la Strehaia a fost încarcerat în septembrie 2021 pentru evaziune fiscală. Înainte de Crăciun a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar de atunci a rămas internat. Afaceristul a fost operat în urmă cu o lună, dar starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele săptămâni, familia anunţând, de la porţile spitalului, că este în stare critică.