S-a aflat de divorţ! Necaz mare în familia Nadiei Comăneci

Adrian Comăneci, fratele marii glorii a gimnasticii mondiale Nadia Comăneci, trece printr-o perioadă cumplită. De curând, a pierdut toţi banii investiţi într-o afacere pe care a demarat-o cu un deceniu în urmă. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, bărbatul a fost părăsit şi de femeia cu care îşi refăcuse viaţa după divorţul de fosta soţie.

19 dec. 2022, 10:50

Necaz mare în familia Nadiei Comăneci. Dacă fosta campioană olimpică are o viaţă împlinită, este căsătorită de 16 ani cu fostul gimnast Bart Conner şi au un fiu pe care-l iubesc ca pe ochii din cap, nu la fel de roz este viaţa fratelui ei, Adrian. În 2010, Adrian Comăneci şi-a deschis o afacere vânzării de bideuri si de capace inteligente de WC. Businessul era extrem de profitabil.

Oamenii pun accent din ce in ce mai mult pe sanatate si pe igiena proprie si nu mai privesc aceste produse ca pe un moft sau simplu mobilier, ci au inceput sa inteleaga utilitatea si beneficiile utilizarii lor”, a dezvăluit Adrian Comăneci, potrivit playsport.ro. El comercializa şi „Bidet spa-uri” originare din Asia, care aveau preţuri de până la 1.800 de lei.

Are un panou de comandă care permite ca, după folosire, utilizatorul să fie spălat în zonele intime. Practic un astfel de colac are funcţia de bideu, dar şi de spălător, uscător. Este util conform medicilor şi pentru cei cu afecţiuni de colon. Totul dureaza 25-30 de secunde si se face igienic cu jet de apa cu bule de aer”, a explicat fratele Nadiei Comăneci.

Citeste si Sandra Izbaşa, dezvăluiri despre Nadia Comăneci: „S-ar putea să o iei razna”

Necaz mare în familia Nadiei Comăneci! Fratele ei, urmărit de ghinion

De atunci, Adrian Comăneci a trecut şi prin multe transformări în viaţa personală. În 2018, el a divorţat de partenera sa de viaţă, Liliana, pentru o relaţie cu o femeie mult mai tânără. După 26 de ani de căsnicie, Adrian şi-a părăsit soţia şi cei doi copii şi a început o poveste de dragoste cu Raluca. La acea vreme, aceasta avea doar 25 de ani şi lucra pe un vas de croazieră. Iar bărbatul a mers alături de ea în vacanţe exotice în care a investit sume uriaşe.

Şi nu doar Adrian Comăneci şi-a părăsit soţia, dar şi partenera lui, Raluca, a ieşit dintr-o relaţie pentru a fi împreună cu fratele Nadiei. Nadia a regretat profund despărţirea de Liliana. Cele două se înţelegeau excepâional, iar în perioada studenţiei l-a găzduit la ea pe fiul cel mare al celor doi.

Citeste si Mesajul transmis de Thalia către Nadia Comăneci: „Însemni atât de mult pentru mine”. Ce i-a răspuns românca