Necazurile și-au pus amprenta pe Ilie Năstase. A ajuns să se plimbe singur prin magazine, trist și abătut

Ilie Năstase era până mai ieri cu zâmbetul la purtător. Problemele cu Poliția, dar și cele conjugale l-au marcat vizibil și i-au spulberat mina de om fericit pe care o afișa.

25 nov. 2022, 20:17

Ilie Năstase era până mai ieri cu zâmbetul la purtător. În ultimul timp lucrurile nu prea au mers cum trebuie în viața fostului tenismen, iar asta se poate vedea cu ochiul liber dacă ar fi să privim atenți imaginile cu Nasty.

Cum a fost Nasty surprins la mall

Zâmbetul și glumele sunt doar o amintire. Fostul tenismen a fost surprins de paparazzi cancan.ro singur. A mers la bancomat să scoată bani, însă pe chipul lui se citește durerea. Ulterior acesta s-a întânit cu un prieten. A încercat un zâmbet simulat, însă nu pentru mult timp. După ce amicul său a plecat, Ilie Năstase a luat-o spre ieșire, însă la fel de singur și tot la fel de trist, semn că problemele îl macină foarte tare. S-a așezat pe o bancă și a zăbovit acolo preț de câteva minute bune până ce șoferul a venit să îl ia.

Citește și: Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

Noiembrie a fost o lună plină de ghinioane pentru Ilie Năstase

Mai întâi, Ioana, soția lui, l-a părăsit din nou și nu a mai răspuns la telefon. În urmă cu doar o săptămână fostul tenismen a fost prins la volan. În urma testării, polițiștii au descoperit că avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta ar fi făcut un adevărat scandal apelând numărul 112 pentru a aflat cine l-a denunțat că s-a urcat beat la volan. Cum nu i s-au dat detalii despre acest lucru Nasty a tunat și a fulgerat.

Ilie Năsaste i-a transmis soției cum vrea să fie îmbrăcat la  propria înmormântare.

„Am vorbit deja cu soția mea și am rugat-o ca atunci când voi muri și voi fi dus la cimitir să mă îmbrace în uniforma de general. Aceasta este pentru mine cea mai mare cinste, să port haina militară! Am stabilit aceste detalii de ceva vreme!”, a spus Ilie Năstase pentru Playtech.

Citeșt și: Cum să menții cât mai mult varza murată. Trucul pe care trebuie să îl pui în aplicare dacă aceasta face floare