Necolaiciuc are trei apartamente în Miami, dar stă la hotel în România

Are trei apartamente la Miami, dar stă la hotel în România. După ce a scăpat de patru mandate de arestare, Mihai Necolaiciuc locuieşte acum într-un hotel. Fostul şef al CFR spune că nu mai are locuinţa pe care o deţinea când a plecat din ţară, aşa că va sta la hotel, până îşi va închiria un apartament cu două camere.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 21:15
Necolaiciuc are trei apartamente în Miami, dar stă la hotel în România

După câteva luni petrecute în arest, fostul şef al CFR Mihai Necolaiciuc stă la un hotel de 3 stele din centrul Capitalei. Din cauză că procurorii DNA au cerut să fie trimis înapoi după gratii, pentru că nu are domiciliu stabil, Mihai Necolaiciuc spune că îşi va închiria un apartament modest.

Lucrurile stau diferit în străinătate, unde ţarul CFR are 3 apartamente, în cel mai luxos cartier din Miami. Locuinţele ar costa, potrivit procurorilor, cam un milion de dolari.

Necolaiciuc le-a explicat pe îndelete judecătorilor că îşi va închiria, din 1 martie, un apartament cu două camere. Atât îi permite bugetul, deşi e acuzat de procurorii DNA că a furat 111 milioane de dolari de la CFR.