Necropsia confirmă că patronul restaurantului Cocoşatu’ s-a sinucis

Necropsia în cazul patronului restaurantului La Cocoşatu' confirmă fără niciun dubiu faptul că bărbatul s-a sinucis. În următoarele zile sunt aşteptate rezultatele testelor de laborator care vor indica dacă acesta a consumat substanţe care, prin efectul lor, să-l fi împins spre gestul final.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 13:07
Necropsia confirmă că patronul restaurantului Cocoşatu’ s-a sinucis

„Nu avem niciun dubiu că bărbatul s-a sinucis. La necropsie nu am găsit niciun element care să ridice vreo suspiciune privind altceva decât suicidul”, a declarat, miercuri, directorul general al INML „Mina Minovici”, profesor doctor Dan Dermengiu, potrivit Mediafax.

Legiştii aşteaptă rezultatele testelor de laborator. Acestea vor doveni dacă bărbatul a consumat sau nu substanţe care să-l fi împins spre acest gest final. „Nu ştim dacă a consumat sau nu medicamente, alcool sau alte substanţe care să-l fi ajutat să recurgă la acest gest. Rezultatele probelor ar putea fi gata în două săptămâni”, a mai spus directorul general al INML.

În urmă cu o zi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a precizat că Ioan Oiţă, patronul restaurantului La Cocoşatu’, nu a lăsat niciun bilet sau mesaj prin care să îşi explice gestul.

Potrivit Dianei Sarca, în urma autopsiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” nu au fost identificate alte urme de violenţă pe trupul patronului restaurantului La Cocoşatu’, motiv pentru care principala variantă este sinuciderea.

Poliţiştii îi vor chema la audieri, în zilele următoare, pe membrii familiei lui Ioan Oiţă, pentru a lămuri cum a ajuns acesta să se sinucidă, a adăugat Diana Sarca.