Nectarul de dovleac şi uriaşele lui beneficii pentru sănătate

De multe ori, prin tratamente naturiste înțelegem „leacuri bătrânești". Nu este însă cazul cu acest preparat! Câțiva profesori ai Facultății de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au realizat, în premieră, în urma unor studii elaborate de laborator, un nectar probiotic de dovleac, cu beneficii însemnate pentru sănătate.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 09:16
Nectarul de dovleac şi uriaşele lui beneficii pentru sănătate

Nectarul din dovleac, extrem de sănătos și gustos, este o realizare pentru noi toți, în special pentru inventatori și investitori, care pot da naștere unei afaceri avantajose, pornind de la acest proiect. Băutura are la bază materie primă ieftină și cu un grad de perisabilitate scăzut:

Citeşte şi  După ce o să citeşti ASTA nu o să mai bei NICIODATĂ sucuri. Iată ce pot face în DOAR 30 de SECUNDE

„Pentru un producător care face deja sucuri de roşii sau de fructe, acesta nu trebuie să-şi procure decât un utilaj de spălat şi de divizat dovleacul. Pe ambele le-am făcut tot noi”, spune Dana Moraru, doctorand în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi.

Dincolo de ideea inedită de a crea un nectar, neîntâlnit încă pe piața românească din banalul dovleac, descoperitorii afirmă cu convingere că nectarul este mai mult decât un produs nou și sănătos, cu potențial succes.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro