Nedivortata si deja combinata! Bianca Dragusanu, de mana cu noua cucerire: „Este iubitul meu”

Zilele trecute, Bianca Dragusanu s-a plimbat prin mall tinand de mana un barbat. Nu pe oricine, ci un pusti frumos-foc, Antonio, in varsta de noua ani. Roscata i-a facut fiului prietenei sale toate poftele, cumparandu-i o multime de haine si jucarii.

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 18:00
Nedivortata si deja combinata! Bianca Dragusanu, de mana cu noua cucerire: „Este iubitul meu”

EXCLUSIV! Primele poze cu fetita Alinei Sorescu! Uite cat de bine arata tanara mamica, la doar o saptamana dupa nastere

In ultimele doua saptamani, Bianca Dragusanu a trecut prin cea mai grea perioada din viata sa. Dupa escapada la Paris cu Adrian Cristea, roscata a fost parasita de Victor Slav, a fost atacata chiar si de apropiati si a trebuit sa dea explicatii public.

Dupa ce a varsat rauri de lacrimi si si-a pus sufletul pe tava in fata a milioane de romani, Bianca a simtit nevoia sa se relaxeze. Si cum poate o femeie sa isi vindece depresia?

ULTIMA ORA! Andreea Marin trece prin clipe grele: „De cateva ore, sunt in sala de operatie si ma rog”. „Zana” spera la o minune

Prin cumparaturi, desigur. Sambata seara, vedeta a fost fotografiata de paparazzii CANCAN.ro in timpul unei sedinte de shopping. Nu singura, ci insotita de o persoana de sex masculin, cu care se si tinea de mana.

Nu, nu este vorba despre vreo noua cucerire, ci de Antonio, un pusti in varsta de noua ani, prietenul unei prietene apropiate a roscatei. Cei doi nu s-au dezlipit unul de celalalt, iar Bianca a demonstrat ca o prinde de minune postura de mamica.