Nedumerire maximă la înmormântarea Dariei Dugina. Corpul tinerei, care ar fi trebuit să fie ars, a stârnit o furtună de polemici

Daria Dugina, fiica ideologului propagandei ruse, a murit în urma exploziei unei mașini în regiunea Moscovei, dar pe reţelele de socializare s-a stârnit o adevărată polemică după vizualizarea imaginilor de la înmormântare.

24 aug. 2022, 09:32
Nedumerire maximă la înmormântarea Dariei Dugina. Corpul tinerei, care ar fi trebuit să fie ars, a stârnit o furtună de polemici

Fața Dariei, Dugina judecând după fotografiile publicate, a fost suspect de bine conservată după ce trupul său se presupune că ar fi ars atât de mult încât nu a putut fi identificat la locul exploziei.

„S-a spus că Dugina a luat foc în mașină?! Și în sicriu era machiată așa”, spune legenda de sub fotografii, dilema fiind dezbătută pe larg pe reţelele de socializare. Într-adevăr, publicaţia rusă Mash a scris imediat după explozie că „trupul șoferului autoturismului Land Cruiser Prado nu poate fi identificat la fața locului, a ars în totalitate. S-a stabilit anterior că este vorba despre o femeie”.

Pe de altă parte, versiunea oficială a FSB, servicul rus de spionaj, susţine că Daria Dugina a fost aruncată de explozie din mașină pe trotuar, astfel încât trupul său nu a fost ars efectiv, scrie tsn.ua.

Citeşte şi Interviu cu tatăl presupusei asasine a Dariei Dugina. „Plecase în Franţa, ca refugiată”

Mașina fiicei filozofului rus Alexander Dugin, care este numit ideologul „lumii ruse” și aliatul lui Putin, a explodat pe o autostradă din apropierea Moscovei pe 20 august. Daria Dugină, în vârstă de 29 de ani, a murit pe loc. Potrivit martorilor oculari, Dugin însuși ar fi trebuit să fie în mașină , dar în ultimul moment s-a mutat într-un alt autoturism.

Citeşte şi Cine sunt, cum arată și unde s-au ascuns presupusele asasine ale Dariei Dugina. Ultimele date din ancheta ruşilor FOTO