Negocieri eşuate între PNL, USR şi UDMR. Mihai Tudose, mesaj ironic: Jocurile Foamei de Putere

Mihai Tudose a postat pe reţelele de socializare un mesaj ironic la adresa liderilor PNL, USR şi UDMR, după eşecul negocierilor de la Vila Lac.

13 dec. 2020, 15:20
Negocieri eşuate între PNL, USR şi UDMR. Mihai Tudose, mesaj ironic: Jocurile Foamei de Putere
Mihai Tudose cere DEMISIA lui Klaus Iohannis. "Trebuie să plece"

Negocieri eşuate între PNL, USR şi UDMR. Mihai Tudose a numit negocierile dintre PNL, USR şi UDMR ”jocurile foamei de putere”.

”Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac. Sinistru spectacolul de la Vila Lac, în care luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii.

În timp ce la Vila Lac se desfăşoară încăierarea pe ciolan, în Capitală cresc munţii de gunoaie, dindărătul cărora rânjesc şobolani graşi. Aceștia au terminat negocierile….”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Negocieri eşuate la Vila Lac. PSD: România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan

”Se demonstrează că fumul alb anunțat ieri cu mare pompă de reprezentanții #CDR2.0 era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri. Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcții și setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuții!

Singura șansă pentru ca gașca pierzătorilor să ajungă la consens este formarea unui Guvern cu 2 premieri și a unui Parlament cu cel puțin 3 camere, să ajungă la toată lumea!

Singura soluție rezonabilă pentru România este ca Iohannis să nu mai ignore Constituția și să lase #PSD, partidul care a câștigat alegerile, să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila.

#România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan!”, este mesajul transmis de PSD.

Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Gabriela Firea, în delegaţia care va merge la consultările cu Iohannis

Delegaţia care va merge, luni, din partea PSD la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis va fi condusă de liderul partidului, Marcel Ciolacu.

Din echipa social-democrată mai fac parte Paul Stănescu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu şi Vasile Dîncu.

Delegaţia PNL va fi formată din fostul prim-ministru Ludovic Orban, premierul susţinut de PNL, Florin Cîţu, vicepremierul Raluca Turcan, europarlamentarul Rareş Bogdan, deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Propunerea PNL pentru şefia Guvernului este ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Din delegaţia USR PLUS care va merge luni la Cotroceni  vor face parte Dan Barna, Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache, Cătălin Drulă şi Cosette Chichirău. Este posibil ca USP PLUS să-l propună preşedintelui Klaus Iohannis pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier.