Negoiţă: Nu exclud intrarea în competiţia internă a PDL pentru Preşedinţie

Prim-vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu exclude intrarea sa în competiţia internă a partidului pentru desemnarea candidatului pentru Preşedinţia ţării.

RomaniaTV.net
23 mai 2013, 11:25
Negoiţă: Nu exclud intrarea în competiţia internă a PDL pentru Preşedinţie

„Nu exclud intrarea mea în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie. Orice lider al partidului nu se poate să nu ia în calcul o astfel de competiţie internă”, a spus Liviu Negoiţă.

Liviu Negoiţă a mai spus că „îl onorează gândurile şi aprecierea” colegului său de partid Theodor Stolojan, care îl recomanda pe Negoiţă pentru competiţia internă din partid pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie.

„Vom face o analiză şi vom vedea cine sunt cei potriviţi”, a adăugat Liviu Negoiţă.

Europarlamentarul Theodor Stolojan declară că nu vrea să participe la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie, el apreciind că Liviu Negoiţă şi Emil Boc ar trebui să participe la cursa internă.

„Foarte mulţi oameni în Partidul Democrat Liberal care au performat în mod deosebit în funcţiile, de exemplu de primar de capitale de judeţ, de sectoare ale municipiului Bucureşti. (…) Mă refer şi la Sectorul 3, avem oameni care au performat foarte bine în funcţiile de miniştri”, a continuat el.