Negoiţă nu mai candidează la alegerile locale din partea PSD: "Epoca Dragnea a fost o tragedie pentru cel mai mare partid din România"

Publicat: Luni, 06 Iulie 2020 13:49 // Actualizat: Luni, 06 Iulie 2020 14:44 // Sursa: romaniatv.net

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că după aproape 20 de ani de carieră politică o apucă pe un drum separat de cel al PSD şi nu va candida din partea acestui partid la alegerile locale.

Negoiţă îşi motivează decizia prin dezamăgirile pe care le-a avut în partid în ultimii cinci ani. Edilul sectorului 3 arată cu degetul spre Liviu Dragnea, pe care-l acuză că a anumit în conducerea partidului diverşi apropiaţi de-ai săi, "nulităţi" al căror singur merit a fost acela "de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda Stăpânului”. Primarul Negoiţă este de părere că propunerea Vioricăi Dăncilă la funcţia de preşedinte al României a fost o greşeală majoră a partidului din care a făcut parte.

"Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD. Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda “Stăpânului”.

Aceste personaje au reușit, ulterior dispariției “jupânului” Dragnea, performanța istorică de a propune și susține un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcție publică din România, cea de președinte al țării. O nouă rușine, fără precedent în istoria partidului.

Citeşte şi Marcel Ciolacu: PSD depune o moţiune de cenzură şi 100% ea va trece

După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simț, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste “căpușe” care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute. Acești paraziți se știu foarte bine. Despre ei am vorbit și în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului și rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă…", arată Robert Negoiţă în postarea sa.

Primarul de la sectorul 3 are, însă, cuvinte de laudă la adresa actualului preşedinte PSD, Marcel Ciolacu, a cărui dorinţă de a reforma partidul o apreciază.

"Ar fi nedrept să nu vorbesc, în încheiere, și despre actualul președinte al partidului, Marcel Ciolacu. Nu am uitat, Marcel, că ai fost printre puținii care au avut curajul ca, în cea mai neagră perioadă a dictaturii Dragnea, să-și pună semnătura pe documentul prin care ceream excluderea din partid a “Stăpânului”. Nu am uitat momentele, multe la număr, în care ai dat dovadă de caracter și diplomație și sunt convins sută la sută de bunele tale intenții în ceea ce privește viitorul PSD. Din nefericire, în acest moment, nu cred că-ți dai seama de forța și de perenitatea acestor căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul. Îți apreciez dorința de a încerca reformarea acestui partid și vocația de Don Quijote. Dar îmi rezerv dreptul ca, în acest moment, să nu îți fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt.

Nu te supăra pe mine, pur și simplu nu mă mai regăsesc alături de oamenii despre care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, nu pot veni să fac echipă cu astfel de oameni (inclusiv echipa de la București). Ar însemna să renunț la tot ceea ce am susținut și la toată lupta pe care am dus-o în ultimii ani", încheie Negoiţă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Marcel Ciolacu Robert Negoiţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H